Life

Emil Rengle, detalii picante despre relația cu iubitul de la Vocea României: ”Mi-aș dori să rămân însărcinat, înțelegem că este posibil”

Emil Rengle, dezvăluiri incendiare despre partenerul de viață, concurent la Vocea României. Dansatorul vrea să fie însărcinat.
14.12.2023 | 19:55
Emil Rengle detalii picante despre relatia cu iubitul de la Vocea Romaniei Mias dori sa raman insarcinat intelegem ca este posibil
Emil Rengle, dezvăluiri incendiare despre partenerul de viață, concurent la Vocea României. Dansatorul vrea să fie însărcinat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emil Rengle, detalii picante despre relația cu iubitul de la Vocea României. Fostul participant de la Survivor și-ar dori să rămână însărcinat, mai ales că a înțeles de la cadrele medicale că este posibil acest lucru.

Emil Rengle, dezvăluiri incendiare despre partenerul de viață, concurent la Vocea României. Dansatorul vrea să fie însărcinat

Emil Rengle face dezvăluiri incendiare despre partenerul de viață, concurent la Vocea României. Dansatorul vrea să fie însărcinat și să devină părinte împreună cu Alejandro Fernandez, alături de care și-a găsit fericirea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile cei doi discutau despre căsătorie și acum iau, din nou, lumea prin surprindere. Vor să aducă pe lume cel puțin un copil, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste durează de o perioadă scurtă.

„Avem discuții în casă despre când, cum și în ce fel o facem. Asta și să avem un copil. Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Sperăm la asta.

ADVERTISEMENT

Și eu învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?! Doar dă un search pe Google și vei afla”, a mărturisit Emil Rengle într-un interviu pentru publicația cancan.ro.

„Este o nebunie”, a completat iubitul renumitului coregraf român, Alejandro Fernandez. Întrebat dacă vrea băiat sau fată, fostul câștigător de la Românii au talent, de la Pro TV, nu a ezitat să răspundă „ambele”.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul lui Emil Rengle, Alejandro Fernandez de la Vocea României

Iubitul lui Emil Rengle, Alejandro Fernandez, a reușit să atragă atenția la Vocea României, unde a intrat în echipa lui Smiley. Partenerul dansatorului are 27 de ani și este originar din Brighton, Marea Britanie, însă este pe jumătate spaniol.

De câteva luni locuiește în România. Potrivit informațiilor de pe Internet lucrează ca „business consultant”. În 2013, pe când avea numai 17 ani a participat la X Factor în UK, unde a captat atenția juraților cu interpretarea sa.

ADVERTISEMENT

A fost trimit direct în Bootcamp, cu patru de „Da”, de jurații emisiunii: Nicole Scherzinger, Gary Barlow, Sharon Osbourne și Louis Walsh. S-a înscris la Vocea României la îndemnul partenerului de viață, Emil Rengle.

ADVERTISEMENT