Life

Emil Rengle și iubitul de la Vocea României au făcut anunțul. Se căsătoresc

Relația dintre Emil Rengle și iubitul lui avansează cu viteza luminii. Cei doi sunt suflete pereche, așa că au decis să facă pasul cel mare
09.12.2023 | 20:46
Emil Rengle si iubitul de la Vocea Romaniei au facut anuntul Se casatoresc
Emil Rengle și Alejandro Fernandez sunt pregătiți să facă pasul cel mare Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle este unul dintre cei mai faimoși dansatori de la noi din țară. În ultima vreme, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez. Lucrurile merg atât de bine între ei, că deja se gândesc la pasul cel mare.

Emil Rengle este îndrăgostit până peste cap de Alejandro

Emil Rengle a fost mereu în centrul atenției datorită talentului său de a dansa. Însă, nici sexualitatea lui nu a trecut pe sub radar, astfel că fanii au fost mereu curioși de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Rengle a fost mereu sincer și a abordat cu sinceritate orice subiect ridicat la fileu. De când a apărut Alejandro Fernandez în viața lui, celebrul dansator este mai fericit ca niciodată.

Emil nu doar că și-a găsit sufletul pereche, dar a găsit și echilibrul pe care îl căuta de ceva vreme. Acum, cu Alejandro Fernandez lângă el, simte că nimic nu mai este imposibil de realizat.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, atunci când Alejandro a venit cu treabă în România. Acesta a urcat pe scena de la ”Vocea României” pentru a-i impresiona jurați.

Dincolo de faima la nivel local, emisiunea de la PRO TV i-a adus cel mai mare premiu lui Alejandro. Și anume, pe Emil Rengle, cel care i-a devenit partener și suflet pereche.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru artă, marele punct forte din relația celor doi

Relația dintre ei decurge mai bine ca niciodată, iar ce doi pare că sunt dispuși să facă pași mari pentru binele lor. Fără să se teamă că se grăbește, Rengle a declarat pentru cancan.ro că Alejandro Fernandez este alesului inimii lui.

Emil este dispus oricând să îi spună da iubitul său, căci Alejandro este cel care va veni cu inelul de logodnă. Tot el a fost și cel care a dat primul mesaj care i-a adus împreună, așa că tradiția trebuie păstrată.

ADVERTISEMENT

Rengle și Alejandro sunt dispuși să facă față oricărei provocări împreună. Momentan, iubitul dansatorului trebuie să se pună la punct cu limba română, căci nu a apucat să învețe prea mult. Alejandro s-a mutat de curând în România și abia dacă a reținut câteva replici esențiale.

Emil Rengle, la rândul lui, a mers în urmă cu câteva săptămâni să îi cunoască pe părinții lui Alejandro. Cuplul a fost așteptat la aeroport de mama artistului care s-a bucurat enorm atunci când i-a văzut.

ADVERTISEMENT