Life

Emil Rengle nu se mai ascunde. Câștigătorul de la Românii au talent a postat imagini cu noul iubit

Emil Rengle a dat cărțile pe față. Învingătorul de la Românii au talent a distribuit primele poze cu actualul partener de viață.
01.10.2023 | 19:20
Emil Rengle nu se mai ascunde Castigatorul de la Romanii au talent a postat imagini cu noul iubit
Emil Rengle a dat cărțile pe față. Învingătorul de la Românii au talent a distribuit primele poze cu actualul partener de viață. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul dansator și coregraf, în vârstă de 33 de ani, nu se mai ascunde. Câștigătorul de la Românii au talent 2018 a postat imagini cu noul iubit. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii și aprecieri pentru acest început în plan sentimental.

Emil Rengle a dat cărțile pe față. Învingătorul de la Românii au talent a distribuit primele poze cu actualul partener de viață

Emil Rengle a dat cărțile pe față. Învingătorul de la Românii au talent 2018 a distribuit primele poze cu actualul partener de viață căruia nu i-a dezvăluit numele până la ora actuală. Vedeta nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea a transmis un mesaj emoționant pe social media, unde este activ și are o comunitate foarte mare. Fostul finalist al show-ului de la Pro TV radiază de fericire în compania bărbatului care l-a cucerit.

„Viața în ultima vreme este chiar uimitoare”, este descrierea care însoțește imaginile de pe Instagram în care vedeta apare în compania partenerului de viață. Internauții s-au bucurat din plin pentru coregraf.

ADVERTISEMENT

„Niciun risc, nicio poveste”, a mai transmis câștigătorul premiului cel mare de la Românii au talent pe rețelele de socializare. Mesajul este inscripționat pe un bănuț de argint pe care dansatorul îl poartă la gât.

„Să vă țină”, „Vestea asta mă face așa de fericită”, „Vă stă bine împreună”, „Drăguț” sau „Doar dragoste, nimic de adăugat”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Emil Rengle în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Emil Rengle și actualul iubit
Emil Rengle și actualul iubit. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Emil Rengle și-a recunoscut orientarea sexuală

Emil Rengle și-a recunoscut orientarea sexuală în urmă cu ceva vreme, aspect care i-a adus aprecieri, dar și un val de critici din partea oamenilor. Dansatorul a trecut prin multe schimbări de când a vorbit deschis despre această parte a vieții sale.

Cunoscutul coregraf susține că a fost nevoie de foarte multă vulnerabilitate  pentru a da cărțile pe față și pentru a povesti despre el. S-a arătat lumii așa cum este, de fapt, subliniind că i-a trebuit enorm de mult curaj.

ADVERTISEMENT

„Trăiesc în adevărul meu, nu în adevărul altuia și nu aș vrea să trăiesc vreodată altfel decât cum sunt. Drumul meu este al meu, cu bune și cu rele, cu greșeli pe care le-am făcut, cu învățături extraordinare.

Sunt în descoperire. Mereu m-am arătat așa cum sunt. Nu există o altă imagine a lui Emil Rengle decât ceea ce este el ”, a declarat Emi Rengle la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: