Life

Cât câștiga Emily Burghelea la Acces direct. Fosta asistentă ar putea plăti scump pentru clauzele încălcate din contract

20.06.2020 | 15:21
Cat castiga Emily Burghelea la Acces direct Fosta asistenta ar putea plati scump pentru clauzele incalcate din contract
ADVERTISEMENT

Emily Bughelea ar putea fi nevoită să plătească cu vârf și îndesat după ce a dezvăluit adevărul despre Vulpița și Viorel. ”Voi plăti despăgubirile, dacă e nevoie”, a declarat fosta asistentă, al cărei salariu lunar nu depășea 3000 de lei.

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct,  va duce o luptă crâncenă cu foștii angajatori, după ce a declarat, în direct, că Vulpița este agresată fizic de Viorel, iar staff-ul tăinuiește aceste fapte.

ADVERTISEMENT

Scandalul ” Vulpița bătută de Viorel” continuă, iar Emily Burghelea ar putea fi nevoită să plătească scump pentru dezvăluirile făcute. Chiar și așa, fosta asistentă nu pare a fi deloc intimidată de presiunea venită din partea televiziunii pentru care a lucrat.

Emily Burghelea în război cu foștii angajatori.Fosta asistentă e bună de plată

”Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc depsre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp.

ADVERTISEMENT

Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc”,a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

Conform unor surse, Emily Burghelea era obligată, printr-o clauză din contract, să nu divulge nimic din culisele emisiunii, nici măcar în cazul unei rezilieri. Clauza ar fi cu titlu executoriu, iar în cazul în care aceasta este încălcată, procedura este una singură și foarte simplă.

ADVERTISEMENT

”Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Burghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic.

Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi.

ADVERTISEMENT

Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

Emily avea un salariu de aproximativ 3000 de lei

Potrivit wowbiz.ro, fosta asistentă de la Acces Direct nu câștiga o avere pentru aparițiile ei în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. Surse din cadrul televiziunii susțin că Emily primea în jur de 3000 de lei lunar.

Salariul era mai mult simbolic pentru că, așa cum a declarat chiar ea, Emily nu a ales postul de asistentă pentru bani, ci pentru lansarea ei în lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT