Life

Celentano din Las Fierbinți le-a dat bătăi de cap regizorilor serialului după ce a slăbit foarte mult. Ce a făcut Adrian Văncică: “Nu mai au ce să zică”

Celentano din Las Fierbinți a slăbit foarte mult, lucru care le-a dat bătăi de cap regizorilor serialului. Ce este nevoit să facă Adrian Văncică.
01.05.2024 | 18:31
Celentano din Las Fierbinti lea dat batai de cap regizorilor serialului dupa ce a slabit foarte mult Ce a facut Adrian Vancica Nu mai au ce sa zica
Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, a slăbit destul de mult. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din Las Fierbinți, a slăbit foarte mult, lucru care le-a dat regizorilor serialului bătăi de cap. Actorul a dezvăluit ce este nevoit să facă pentru a păstra imaginea personajului său.

Celentano din Las Fierbinți a slăbit foarte mult, iar regizorii au luat o decizie. Ce trebuie să facă Adrian Văncică

Serialul Las Fierbinți este difuzat la Pro TV de mai bine de 12 ani și le aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze de fiecare dată. Printre cele mai îndrăgite personaje se numără Celentano.

ADVERTISEMENT

Personajul consumă mereu alcool, însă acest lucru îl ajută să poarte discuții pe diverse teme, mai ales filosofice, lucru pentru care este atât de îndrăgit de public.

Recent, actorul a suferit o transformare din punct de vedere fizic, după ce a ținut dietă. Adrian Văncică a pierdut un număr impresionant de kilograme și este într-o formă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Faptul că actorul a slăbit considerabil a reprezentat o problemă pentru personajul său din serial, deoarece diferența nu va trece neobservată. Regizorii au fost nevoiți să caute modalități pentru a putea masca pierderea în greutate a actorului.

Până la urmă, aceștia au decis ca Adrian Văncică să se folosească de haine pentru ca telespectatorii să nu observe că a slăbit. În acest fel, imaginea lui Celentano nu va avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vremea de afară este caldă, actorul este nevoit să poarte multe straturi de haine pentru ca personajul său să arate așa cum este obișnuit publicul.

“Le mai croșetez așa din când în când în serial. Mai pun o haină, mai pun trei haine, șase haine, cinci perechi de ciorapi și aduc unde trebuie. Să vă dau rețeta mea de slăbit? Păi rețeta este una simplă. Fomică. Trebuie să îți fie fomică”, a spus Adrian Văncică pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT
Adrian Văncică
Actorul Adrian Văncică a slăbit destul de mult. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Regizorii nu ar fi vrut ca actorul să slăbească

La început, regizorii comediei de la Pro TV nu au fost de acord ca actorul să slăbească. Adrian Văncică le-a spus, însă, că este nevoit să facă acest lucru pentru sănătate. După aceea, regizorii l-au lăsat să înceapă dieta pentru a putea scăpa de greutatea în exces.

“Acum regizorii mă lasă să ies din racord. Dacă le zici că ai slăbit pentru sănătate, nu mai au ce să zică. Întotdeauna zici că este pentru sănătate, că altfel nu se mai putea, nu mai au ce să zică. Înțelege toată lumea”, a mai spus îndrăgitul actor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT