Life

Cu ce se ocupă Daniel, fiul mai puțin cunoscut lui Florin Piersic. A părăsit România împreună cu mama sa

Daniel, fiul lui Florin Piersic și al actriței cu Anna Széles, a plecat din România pe vremea în care era numai un copil.
01.05.2024 | 18:25
Cu ce se ocupa Daniel fiul mai putin cunoscut lui Florin Piersic A parasit Romania impreuna cu mama sa
Florin Piersic mai are un fiu, pe Daniel. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Puțini sunt cei care știu că marele actor Florin Piersic are, de fapt, doi fii. Florin Piersic Jr. este cunoscut de toți, atât prin prisma asemănării izbitoare cu tatăl său, dar și pentru că a ales calea actoriei. Daniel, însă, a părăsit România împreună cu mama sa și a crescut departe de lumina reflectoarelor.

Cine este Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic

În vârstă de 88 ani de ani, Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori ai României, mai ales că mai mult de șase decenii și jumătate din viață le-a dedicat iubirii sale eterne: actoria.

ADVERTISEMENT

Deși o țară întreagă îl cunoaște pentru munca sa, Florin Piersic a trăit intens și pe plan personal. Actorul s-a căsătorit de trei ori. Prima soție, actrița Tatiana Iekel este cea care l-a făcut tată pentru prima dată.

În 1968 s-a născut Florin Piersic Jr. Românii îl cunosc bine, pentru că la rândul său este un actor și un regizor de succes, cu toate că relația dintre el și tatăl său nu este una atât de apropiată. 

ADVERTISEMENT

Dar ceea ce nu știu mulți este că cel care l-a adus la viață pe iubitul Mărgelatu mai are un fiu. Este vorba despre Daniel Piersic, copilul pe care maestrul îl are cu Anna Széles, cea de-a doua sa soție.

Daniel nu locuiește în România

În 1985 cei doi au divorțat, iar șapte ani mai târziu, actorul a mai dat o șansă mariajului și s-a căsătorit cu Anna Török. În același timp, Anna Széles și-a luat fiul și a plecat în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, care acum ar fi internat la ATI în urma unei intervenții chirurgicale, a continuat să țină legătura cu Daniel. Băiatul lui cel mic venea în fiecare vară în România și petrecea timpul cu tatăl său, după cum a dezvăluit într-un interviu mai vechi.

Mai puțin cunoscut în țara noastră, nu a crescut în lumina reflectoarelor și nu și-a dorit să fie actor. Din contră, este stabili în Austria, Viena și a urmat un drum total diferit, iar acum este economist.

ADVERTISEMENT

„Acum locuiesc la Viena. Și cumva acum fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. […] În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat”, a declar Daniel Piersic pentru impact.ro. 

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților