Life

Emilia Ghinescu, o mamă mândră. Ce cariere au ales copiii cei mari ai artistei și cum i-a influențat vedeta în luarea deciziilor

Emilia Ghinescu, mai sinceră ca niciodată. Ce impact a avut artista asupra carierelor pe care le-au ales copiii ei cei mari.
10.04.2024 | 20:57
Emilia Ghinescu o mama mandra Ce cariere au ales copiii cei mari ai artistei si cum ia influentat vedeta in luarea deciziilor
Ce cariere au ales copiii cei mari ai Emiliei Ghinescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Deși se bucură de succes, mereu și-a organizat programul astfel încât să fie prezentă în viața copiilor ei. Înainte de a fi artistă, Emilia Ghinescu este mamă, iar acest rol este cel mai important pentru ea.

Emilie Ghinescu este mândră în fiecare zi de copiii ei

Emilia Ghinescu se numără printre artistele care nu mai au nevoie de nicio introducere. Vedeta a muncit foarte mult, astfel că, în prezent, cariera este cea mai bună carte de vizită pentru ea.

ADVERTISEMENT

Emilia este foarte mândră de ceea ce a realizat până acum pe plan profesional, dar, mai ales, pe plan personal. Artista are o familie minunată, iar cei trei copiii ai ei o fac fericită în fiecare zi.

Interpreta are doi copii din căsnicia anterioară, pe Erika și pe Andrei de care se ocupă în mod exemplar. Chiar dacă aceștia sunt mari și deja și-au ales carierele pe care le urmează, artista este mereu alături de ei pentru a le da un sfat bun și pentru a-i îndruma.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mare al Emiliei Ghinescu, Andrei are 26 de ani și este atras de tot ceea ce înseamnă domeniul IT. Pentru că este serios și dedicat pasiunii sale, Emilia Ghinescu este convinsă că aceasta va reuși tot ce își propune.

Artista nu i-a influențat niciodată pe copiii ei în carieră

La rândul ei, Erika se pare că și-a ales traseul profesional pe care vrea să îl urmeze. Fiica interpretei vrea să devină medic estetician și se pregătește pentru cel mai important examen din viața ei. Odată ce va trece cu bine de acest pas, cariera ei se va contura mai frumos ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a recunoscut că fiecare dintre cei doi copii ai săi au fost stăpâni pe propriile decizii. Artista nu i-a influențat deloc, ci doar a vrut ca aceștia să aleagă cu inima. Vedeta știe cât de important este să muncești cu drag, nu din obligație.

”Eu îmi susțin copiii în tot ceea ce vor să facă ei, mai ales dacă ei iubesc ce fac. Le-am spus că tot ceea ce vor face în viață să facă din suflet și să facă cu atâta dragoste încât din meserie să facă o artă.”, a declarat artista, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a recunoscut că același principiu îl va aplica și cu fiica ei mai mică. Fiica artistei dă semne că i-ar călca pe urme și pare atrasă de domeniul artistic.

Îndrăgita interpretă nu vrea să o influențeze pe fiica ei în niciun fel. Deși este devreme să vorbească despre carieră cu ea, până acum a sfătuit-o să ia decizii cu sufletul, căci astfel de alegeri se fac pentru toată viața.

”Așa va face și fiica cea mică. Dacă își va iubi meseria și locul unde lucrează, cu siguranță nu va fi o simplă meserie, un simplu job, un simplu loc de muncă. Va deveni o operă de artă.”, a mai spus Emilia Ghinescu potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul...
Armin Nicoară și Claudia Puican, locuință de lux în Dubai. Imagini cu noul apartament
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”