Life

Emilia Ghinescu, dezvăluiri despre viața amoroasă și căsătorie. Ce își dorește de la viitorul partener

Emilia Ghinescu a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă și căsătorie. Ce vrea îndrăgita interpretă de la viitorul partener.
13.02.2024 | 12:13
Emilia Ghinescu dezvaluiri despre viata amoroasa si casatorie Ce isi doreste de la viitorul partener
Ce a spus Emilia Ghinescu despre viața amoroasă și căsătorie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a făcut dezvăluiri despre viața amoroasă și căsătorie. Cântăreața a spus ce își dorește de la viitorul partener atunci când va fi pregătită să înceapă o altă relație.

Emilia Ghinescu, dezvăluiri despre viața amoroasă, după despărțire

Interpreta de muzică populară este foarte apreciată de publicul din România, însă nu a avut prea mult noroc în plan personal. Vedeta și partenerul ei erau pregătiți de căsătorie, dar s-au despărțit, după 13 ani de relație.

ADVERTISEMENT

Despărțirea a avut loc în vara anului trecut, iar ea și fostul partener au împreună o fetiță. Recent, artista a publicat un mesaj în care a vorbit despre iubire, ceea ce le-a dat fanilor de gândit. Emilia Ghinescu a explicat cum stau, de fapt, lucrurile în viața ei.

Se pare că artista încă nu și-a refăcut viața sentimentală. Mesajul respectiv a fost distribuit pe rețelele sociale doar pentru că i-a plăcut foarte mult. De altfel, interpreta a spus că va anunța în momentul în care va avea o relație.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-am refăcut viața amoroasă, pur și simplu mi s-a părut interesant (nr. mesajul ei din online), nu e prima dată când postez despre zodia Scorpion. Este o zodie în care sunt oameni foarte puternici, iar eu sunt o femeie puternică, dar de anunțat vreo relație nu am, când o să am, o să vă anunț”, a declarat Emilia Ghinescu pentru Wowbiz.ro.

Ce spune Emilia Ghinescu despre căsătorie

Deocamdată, vedeta a spus că încă este prea devreme pentru a începe o nouă relație. După despărțire, artista nu a apelat la ajutor specializat și are încredere că lucrurile se vor întâmpla exact așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu nu are resentimente față de fostul partener și a mers mai departe. Cu toate că este dornică să aibă o altă relație, cândva, cântăreața nu are de gând să se căsătorească.

În schimb, aceasta vrea să petreacă timp de calitate alături de viitorul partener și să se înțeleagă bine. Artista nu-și pierde speranța că omul potrivit va veni, într-o bună zi.

ADVERTISEMENT

“Sunt o femeie la 45 de ani, tânără, deocamdată, zic eu, nu pot să spun că mă călugăresc la 45 de ani, dar nu vreau să mai aud de căsătorie. Susțin orice căsătorie care nu mă implică pe mine, mie îmi ajunge, chiar dacă o să apară bărbatul ideal.

Mi-este greu să cred că o să apară la vârsta asta, dar și dacă apare, dacă este cel ideal, va trebui să accepte condițiile mele, adică nu mai am nevoie de căsătorie, cel mai bine este ca fiecare să stea acasă la el și să ne vedem așa, când se poate, să ieșim, să mergem în excursii, în concedii, la băi de nămol că suntem bătrâni, dar fără să ne căsătorim”, a mai spus Emilia Ghinescu.

De altfel, Emilia Ghinescu a spus că nu o interesează statutul. Totodată, nici nu are anumite preferințe atunci când vine vorba de aspectul fizic. Aceasta își dorește doar un bărbat muncitor, cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

“Pentru mine contează să rezonăm, să avem puncte comune, idei comune, să ne înțelegem. Nu m-am uitat niciodată la cât câștigă bărbatul de lângă mine, probabil că da (n.r. ar accepta un bărbat mai sărac decât ea), nu trebuie să câștige cât mine, important e să-l văd că-și dorește și că muncește, că face ceva”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: