Life

Emily Burghelea a primit amenințări cu moartea. Fosta asistentă de la Acces Direct este îngrozită: “Mi s-a spus că o să fiu îngropată de vie”

16.06.2020 | 20:49
Emily Burghelea a primit amenintari cu moartea Fosta asistenta de la Acces Direct este ingrozita Mi sa spus ca o sa fiu ingropata de vie
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a fost amenințată cu moartea, la o zi după ce a fost protagonista unui scandal la Acces Direct. Fosta asistentă este îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla, dar, susține că, știa la ce pericol se expune atunci când a dat cărțile pe față în ceea ce o privește pe Vulpița Veronica.

Scandal mare la Acces direct, după ce fosta asistentă, Emily Burghelea, a mărturisit, într-un live pe Instagram, că Vulpița este ruptă cu bătaia de Viorel Stegaru, iar echipa Acces Direct, în frunte cu Mirela Vaida, tăinuiesc aceste fapte.

ADVERTISEMENT

Emily susține că Vulpița i-ar fi povestit prin ce chinuri trece din cauza lui Viorel și i-ar fi arătat inclusiv vântătăile pe care le are pe corp, apărute în urma bătăilor pe care le îndură.

Emily Burghelea, amenințată cu moartea printr-un apel telefonic

Emily Burghelea a răbufnit în direct la Acces Direct, după ce Vulpița i s-a plâns că este agresată de Viorel și i-a arătat vântătăile pe care le are pe corp. Astfel că, în timpul emisiunii, fosta asistentă a întrebat-o pe Mirela Vaida despre situația Veronicăi și dacă știa de chinul pe care îl trăiește alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a închiat emisiunea, Emily și-a dat demisia de la Antena și a făcut un live pe Instagram în care povestește, fără perdea, ce se întâmplă, în realitate, cu Vulpița și Viorel și cum cei de la Acces Direct ascund adevărul.

La o zi după, Emily a fost amenințată cu moartea, printr-un telefon anonim.

„Am primit niște telefoane de la un număr ascuns. La unul dintre ele am răspuns și mi s-a spus că o să fiu îngropată de vie. Rămâneți aproape. Așteptați dovezil.

ADVERTISEMENT

Rămâneți aici să vedeți ce se întâmplă. Am știut foarte bine cu cine mă pun, cu experți în manipulare. Din păcate, manipularea de astăzi a fost foarte ieftină”, a spus Emily Burghelea pe Instastory.

 

emily burghelea, acces direct, amenințări.
Emily Burghelea a primit amenințări cu moartea. Fosta asistentă de la Acces Direct este îngrozită: “Mi s-a spus că o să fiu îngropată de vie”