Life

Avea Emily Burghelea dreptate? Ce s-a putut observa la Vulpița la ultima ediție Acces Direct

16.06.2020 | 09:20
Avea Emily Burghelea dreptate Ce sa putut observa la Vulpita la ultima editie Acces Direct
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, a părăsit emisiunea de la Antena 1 după ce a dezvăluit că Vulpița este agresată de soțul ei, dar nimeni nu face nimic în această privință. Mirela Vaida ar fi încercat să ascundă acest lucru, însă Veronica a putut fi observată în ultima ediție cu ochiul vânăt și umflat.

Telenovela dintre Veronica și Viorel Stegaru ține telespectatorii ațintiți în fața micilor ecrane, certurile și scandalurile dintre ei fiind la ordinea zilei. Se pare că Vulpița este agresată de soț, lucru care se poate observa cu ochiul liber datorită unei imagini.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, femeia din Blăgești a venit în platoul Acces Direct cu ochiul stâng vânăt și umflat, machiajul acoperind mare parte din lovitură, însă oricât s-a încercat mascarea se poate observa cu ochiul liber umflătura.

Emily Burghelea spune adevăratul despre bătăile încasate de Vulpița?

Frumoasa blondină a mărturisit într-un live că Vulpița i-a spus clar și răspicat că este agresată de Viorel. Mai mult decât atât, Emily Burghelea susține că femeia din Blăgești i-a arătat vânătăile, dându-și demisia pentru că nu mai poate ascunde adevărul.

ADVERTISEMENT

„Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă, nu înțeleg de ce.

Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și vânătaie pe mână, fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea într-un live pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

După dezvăluirea făcută de fosta asistentă TV, colegii acesteia au încercat să o discrediteze și să afirme că tânăra minte și nu are nicio dovadă care să confirme cele spune. Radu Rotaru, fotograful Acces Direct, a ținut să trimită săgeți către Emily Burghelea.

„Încetați! Minciunea este ușor de spus, iar adevărul greu de probat”, a scris acesta la InstaStory după ce fosta sa colegă a mărturisit agresiunile la care este supusă Vulpița.

ADVERTISEMENT
Veronica Stegaru, cu ochiul vânăt și umflat
A fost sau nu Vulpița bătută de soțul ei, Viorel? Sursa foto: wowbiz.ro

Emily Burghelea nu a demisionat, ci a fost dată afară? Care este adevărul

Mirela Vaida, la fel și fotograful emisiunii Acces Direct, susțin că Emily Burghelea nu a demisionat din funcția de asistentă TV, ci a fost dată afară. Prezentatoarea TV a fost luată la rost de internauți pentru faptul că știa de abuzurile la care a fost supusă Vulpița, dar nu a spus nimic.

Prezentatoarea de la Antena 1 a încercat să lămurească lucrurile și a declarat că în ediția din seara aceasta, marți, 16 iunie, va spune tot adevărul despre această situație, susținând că asistenta sa a fost data afară.

„Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară”, a scris Mirela Vaida într-un comentariu, pe o pagină de socializare.

ADVERTISEMENT