Sport

Emma Răducanu, elogiată de Regina Angliei după succesul de la US Open! „Performanța ta va inspira următoarea generație”

Odată cu succesul de la US Open, Emma Răducanu a intrat la inima întregii Familii Regale Britanice.
12.09.2021 | 12:00
Emma Raducanu elogiata de Regina Angliei dupa succesul de la US Open Performanta ta va inspira urmatoarea generatie
ADVERTISEMENT

Premierul Boris Johnson, dar și ducii de Cambridge, William și Catherine, au ținut să îi transmită felicitări jucătoarei în vârstă de 18 ani. Cu toții au luat cu asalat rețelele de socializare și au îmbrățișat succesul magic de la US Open al sportivei care are origini românești.

Emma Răducanu, felicitată de Regina Angliei

„Te felicit pentru succesul obținut la Campionatul de tenis Open al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii și dedicării tale!”, se arată în mesajul oficial al Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Mesajul de felicitare pentru victoria Emmei de la US Open transmite și că britanica cu origini românești va deveni un model pentru tinerii care vor încerca să atingă marea performanță în tenis.

„Nu mă îndoiesc că performanța ta remarcabilă și a adversarei tale, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație de jucători de tenis.

ADVERTISEMENT

Îți transmit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători” , se mai arată într-un mesaj semnat de regină și postat pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Primarul Londrei a elogiat-o și el pe Emma Răducanu

Și primarul capitalei Angliei a rămas impresionat de ceea ce a reușit jucătoarea în vârstă de 18 ani. Edilul Sadiq Khan le-a reamintit urmăritorilor săi de pe Twitter că Răducanu s-a născut în Canada, are tată român, mamă chinezoaică, iar acum deține cetățenia britanică.

ADVERTISEMENT

Povestea Emmei Răducanu este povestea Londrei.

S-a născut în Canada, are părinți din China și România, iar la vârsta de 2 ani s-a mutat în Londra. Aici, la Londra, îmbrățișăm diversitatea. Dacă muncești din greu, poți face orice”, a scris Sadiq Khan, pe Twitter.

Emma Răducanu este noua regină de la US Open, după ce a învins-o în două seturi pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3. Britanica în vârstă de 18 cucerit primul Grand Slam din carieră fără să cedeze vreun set pe parcursului turneului.

ADVERTISEMENT

Sportiva cu origini românești a devenit astfel primul jucător de tenis din istorie care cucerește un turneu de mare șlem în Open Era, venind din calificări.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete