Sport

Emma Răducanu se iubește cu un fotbalist. Tatăl sportivului este un cunoscut miliardar. Foto

Emma Răducanu nu se ascunde și s-a afișat alături de noul iubit. Fotbalistul cu care se iubește este fiul unui cunoscut miliardar.
17.06.2023 | 14:55
Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu se află în afara terenului de tenis. Sportiva ajunsă pe locul 128 WTA s-a operat, la începutul lunii mai, la ambele mâini și ar putea reveni abia la finalul verii. Pe plan personal, tânăra cu origini românești a dat lovitura. Emma se află într-o relație cu Carlo Agostinelli, fotbalist la Universitatea Stanford.

Emma Răducanu se iubește cu un fotbalist. Tatăl sportivului este un cunoscut miliardar

Emma Răducanu și Carlo Agostinelli nu se feresc și au mers împreună într-o vacanță, în Mexic. Cei doi au postat mai multe imagini pe rețelele de socializare prin care își arată povestea de iubire. Carlo Agostinelli este fiul afaceristului italo-american Robert Agostinelli.

ADVERTISEMENT

Averea omului de afaceri este estimată de Forbes la un miliard de dolari americani. Născut la Paris, Carlo Agostinelli evoluează în zona de atac a echipei de fotbal a Universității Stanford. În trecut, iubitul Emmei Răducanu a dat probe de joc la PSG.

În sezonul precedent, Carlo Agostinelli a înscris 12 goluri în 19 partide. Robert Agostinelli face profit, mai ales, din Rhone Group, firma pe care a înființat-o în urmă cu aproximativ 10 ani. Firma globală de capital privat se ocupă cu fuziuni și achiziții.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, ambasadoarea globală Dior pentru modă și frumusețe

Emma Răducanu a călătorit în Mexic pentru a participa la prezentarea de modă Dior 2024 Cruise. Sportiva cu origini românești, campioană la US Open 2021, este ambasadoarea globală Dior pentru modă și frumusețe. Din momentul în care a triumfat istoric la Flushing Meadows în septembrie 2021, Emma Răducanu a schimbat nu mai puțin de 5 antrenori.

La începutul lunii iunie, sportiva cu origini românești a anunțat despărțirea de Sebastian Sachs, după o jumătate de an. „Mi-a plăcut stilul lui Seb și să lucrez cu el, din nefericire circumstanțele au făcut imposibil, pentru ambii, să continuăm în acest moment.

ADVERTISEMENT

De aceea, am decis să mergem pe drumuri separate. Îi urez numai bine în continuare”, a declarat Emma Răducanu. Nigel Sears, Andrew Richardson, Torben Beltz și Dmitry Tursunov au mai antrenat-o de-a lungul carierei pe Emma Răducanu.

Emma Răducanu, doar 10 meciuri în acest sezon

Emma Răducanu s-a operat la ambele mâini și la gleznă. Sportiva care joacă pentru Marea Britanie va rata turneul de la Wimbledon din cauza problemelor medicale. În actuala stagiune, Emma Răducanu a evoluat doar în 10 partide, reușind 5 victorii.

ADVERTISEMENT

A adunat în acest sezon suma de doar 237.627 de dolari. Roberto Agostinelli, tatăl iubitului Emmei Răducanu, a încercat în trecut să cumpere clubul de fotbal Liverpool. La începutul săptămânii, Emma Răducanu și Carlo Agostinelli au fost surprinși coborând dintr-o limuzină la Kensington, vestul Londrei.

ADVERTISEMENT