Sport

“Era prea deștept pentru noi toți”. Patronul care l-a lăsat cu gura căscată pe Mitică

Nea Mitică Dragomir a vorbit despre patronul care l-a lăsat cu gura căscată. Fostul președinte LPF consideră că fostul finanțator din prima ligă era la un nivel superior.
25.12.2023 | 18:57
Era prea destept pentru noi toti Patronul care la lasat cu gura cascata pe Mitica
Nea Mitică Dragomir a vorbit despre patronul care l-a lăsat cu gura căscată. Fostul președinte LPF consideră că fostul finanțator din prima ligă era la un nivel superior.
ADVERTISEMENT

Nea Mitică a vorbit despre Arpad Paszaky ca fiind patronul care l-a lăsat cu gura căscată. Fostul președinte LPF este de părere că ex-patronul de la CFR Cluj a fost unul dintre cei mai deștepți oameni din fotbalul românesc. Totodată, Dragomir susține că fostul acționar al ardelenilor este cu mult peste ceilalți patroni din primul eșalon.

Patronul care l-a lăsat cu gura căscată pe Mitică

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre mai mulți conducători din primul eșalon al fotbalului românesc. Fostul președinte LPF a adus în discuție mai mai multe nume importante, precum Cristi Borcea, George Copos sau Arpad Paszaky.

ADVERTISEMENT

Despre fostul acționar de la CFR Cluj, Nea Mitică susține că a fost patronul care l-a lăsat cu gura căscată. Motivul fiind nivelul superior și calitatea personală pe care o avea, comparativ cu ceilalți conducători din fotbalul românesc: “Era prea deștept pentru noi toți. Și cu asta am spus multe. Avea și avere mare. Era peste majoritate.”

Dumitru Dragomir: “Borcea a fost cel mai bun”

Despre Cristi Borcea, Dumitru Dragomir susține că a fost cel mai bun conducător din primul eșalon din România. Fostul președinte LPF susține că ex-acționarul de la Dinamo avea o aură și o viață aparte: “Iar conducător. După părerea mea cel mai bun conducător a fost Borcea. Dacă nu făcea niște protocoale prin străinătate pe unde mergeai cu el. Te simțeai conducător. Ca și acum, el are o viață de nabab.”

ADVERTISEMENT

În continuarea discuției de la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Horia Ivanovici a vrut să confirme un zvon cu Dumitru Dragomir și care avea legătură cu George Copos: “Zi-mi dacă e adevărat. Copos în fiecare an de revelion avea ca primă dorință ‘Să îl dau jos pe Mitică’. Asta era?”

Nea Mitică a confirmat acest lucru despre fostul patron de la Rapid, de asemenea susține că nu era singurul care își dorea acest lucru: “În fiecare lună el voia să mă dea afară. Fiind prieten cu el. Și acum suntem. Eu îi admir pe el și pe Badea, pe mulți. Pe majoritatea să știi. Și Giovanni și Gigi voiau să mă dea afară.” 

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre Gigi Becali și ceilalți patroni din România

Dumitru Dragomir a avut parte mandate consecutive la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, din 1996 până în noiembrie 2013, când a pierdut alegerile în fața lui Gino Iorgulescu. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul președinte LPF a făcut mai multe dezvăluiri despre Gigi Becali li ceilalți patroni din România.

“În fiecare an, Copos voia să mă dea afară. Copos era business man. Cu arici la buzunar, să nu iei din banii lui, murea. Dar Copos e un om drept, cinstit, pe onoarea mea. El și Gigi voiau să mă schimbe și acum Gigi a propus să mă duc la Federație, dar când eram în funcție…

ADVERTISEMENT

În proporție de 50%, Gigi Becali m-a dat afară. El, cu Ponta. Când a ieșit din închisoare mi-a recunoscut. Din închisoare m-a curățat. Gigi m-a dat afară, din închisoare! Jucam cu el jocuri de noroc, și cu el și cu Giovanni. Ei nu m-au suferit. Eu eram comandant. Și nu le plăcea. Decât să pui șaua pe Gigi sau Giovanni, mai bine fugi din țară.

Sunt singurul din istoria omenirii. Fotbaliștii au făcut grevă împotriva președintelui Ligii. Eu degeaba m-am supărat pe Porumboiu și pe Neculaie de la Brașov. Erau prietenii mei.

Lui Neculaie i-am dat la ora 12:00 200.000 de dolari împrumut și la 14:00 m-a curățat. I-am dat 200.000 de dolari împrumut la ora 12:00 și la 14:00 m-a curățat! Jur pe cruce! Iar cu Porumboiu seara am mâncat un lighean de crenvurști”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre patronii din România

ADVERTISEMENT