Sport

Erik ten Hag merge pe calitate! Manchester United a pus pe lista de vânzări 13 jucători pentru a transfera un atacant, un mijlocaș și un portar

Erik ten Hag este pregătit să renunțe la 13 jucători în această vară. Antrenorul olandez vrea să aducă la Manchester United un atacant, un mijlocaș și un portar.
26.06.2023 | 20:15
Erik ten Hag merge pe calitate Manchester United a pus pe lista de vanzari 13 jucatori pentru a transfera un atacant un mijlocas si un portar
Erik ten Hag a alcătuit lista cu jucătorii pe care este dispus să-i cedeze în vară la Manchester United. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester United a încheiat pe locul 3 în Premier League, iar Erik ten Hag are nevoie de întăriri pentru grupele Champions League. Antrenorul olandez vrea să aducă pe Old Trafford în fereastra de transferuri din vară un atacant, un mijlocaș și un portar.

Erik ten Hag vrea să transfere un atacant, un mijlocaș și un portar la Manchester United

Prioritatea lui Erik ten Hag în campania de transferuri din vară este aducerea unui atacant la Manchester United. Harry Kane, care intră în ultimul an de contract cu Tottenham, este primul pe lista antrenorului olandez. Totodată, „diavolii” vor să transfere un mijlocaș și un portar.

ADVERTISEMENT

Clubul de pe Old Trafford a făcut deja două oferte pentru Mason Mount de la Chelsea. Totuși, finalista din Cupa Angliei are nevoie să scape de jucători pentru a-și mări aria de transferuri. Potrivit Daily Mail, Erik ten Hag a analizat fiecare jucător în parte și a ajuns la o concluzie.

Nu mai puțin de 13 jucători nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în sezonul recent încheiat și au fost puși pe lista de vânzări. Jadon Sancho, jucătorul transferat de Manchester United pentru 85 de milioane de euro, este cel mai sonor nume care ar putea să-i părăsească pe „diavoli”.

ADVERTISEMENT

Manchester United a pus 13 jucători pe lista de vânzări

Jadon Sancho a devenit treptat rezervă de lux la Manchester United. Staff-ul tehnic de pe „Teatrul Viselor” a purtat mai multe discuții cu internaționalul englez, însă rezultatele au întârziat să apară. Potrivit sursei menționate, Manchester United este dispusă să renunțe la Jadon Sancho pentru „doar” 40 de milioane de lire sterline.

Harry Maguire, fostul căpitan al lui Manchester United, nu mai reprezintă o soluție pentru Erik ten Hag în centrul defensivei „diavolilor”. Fundașul central ar urma să o părăsească pe Manchester United în schimbul sumei de 40 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Leicester s-a interesat să-l readucă pe Harry Maguire, însă este puțin probabil ca transferul să se materializeze în condițiile în care Leicester a retrogradat în Championship. Anthony Martial, Fred, Scott McTominay și Anthony Elanga se află, de asemenea, pe lista de vânzări la Manchester United.

Erik ten Hag face curățenia de vară la Manchester United

Pentru a se redresa din punct de vedere financiar Manchester United este gata să renunțe la alți 7 fotbaliști. Erik ten Hag este dispus să-i cedeze în această vară pe Donny van de Beek, Hannibal Mejbri, Alex Telles, Eric Bailly, Brandon Williams, Dean Henderson și Zidane Iqbal.

ADVERTISEMENT

Phil Jones, Axel Tuanzebe, Ethan Galbraith și Di’Shon Bernard au ajuns la final de contract cu Manchester United și nu vor continua din vară pe Old Trafford. Acestei liste s-ar putea alătura și David de Gea, ajuns de asemenea la finalul înțelegerii cu „diavolii”.

ADVERTISEMENT