Fotbal international

Espanyol – Barcelona 0-4 în La Liga. Messi a făcut show în derby. Video

08.12.2018 | 23:39
Espanyol  Barcelona 04 in La Liga Messi a facut show in derby Video

Marele derby al Cataloniei, Espanyol – Barcelona, s-a disputat în etapa cu numărul 15 din La Liga și a fost la dispoziția campioanei en-titre. Lionel Messi a făcut din nou o partidă perfectă și a înscris două goluri minunate. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 23:40 / Barcelona s-a impus fără drept de apel, scor 4-0, în derby-ul cu Espanyol. Messi a transformat impecabil două lovituri libere, celelalte două goluri fiind înscrise de Ouasmane Dembele și Luis Suarez. Uruguayanul se afla la primul meci de la revenirea după accidentare.


UPDATE, ora 21:00. Echipele de start în Espanyol – Barcelona: 


După înfrângerea neașteptată cu Betis Sevilla și remiza cu Atletico Madrid, Barcelona a învins fără emoții pe Villarreal și a revenit în fruntea clasamentului din La Liga, un campionat care în acest sezon se anunță pasionant mai ales că între primul loc și poziția a cincea ocupată de Real Madrid este o diferență de doar 5 puncte.

Espanyol – Barcelona Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Meciul Espanyol – Barcelona se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Telekom Sport 2 şi Digi Sport 2. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Gazdele ajung în fața marelui derby după o serie neagră de trei înfrângeri, cu Sevilla, Girona și Getafe, care i-au coborât până pe locul 7 în clasament.

Luis Suarez sărbătorește un gol marcat pentru Barcelona într-un derby cu Espanyol
Luis Suarez sărbătorește un gol marcat pentru Barcelona într-un derby cu Espanyol

FC Barcelona domină autoritar la capitolul meciuri directe, impunându-se în 40 din cele 61 de jocuri. Espanyol se poate lăuda doar cu șapte victorii și 14 rezultate de egalitate. În sezonul precedent, cele două formații s-au întânit de două ori pe stadionul Cornella-El Prat. În campionat, scorul a fost egal 1-1, iar în Cupa Spaniei s-a impus Espanyol cu 1-0.

La Liga LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Pe întâlnirea de sâmbătă seară, Ernesto Valverde nu îi va avea la dispoziție pe Arthur, Jasper Cillessen, Samuel Umtiti, Rafinha și Sergi Roberto, dar speră într-o recuperare mai rapidă a lui Luis Suarez. De partea cealaltă, tehniciaanului Joan Francesc Ferrer Sicilia ”Rubi” îi vor lipsi Naldo și Sergio Garcia.

Așa cum era și logic, bookmakerii o dau favorită pe barcelona care are o cotă la victorie de 1,55, față de 5,25 Espanyol și 4,10 egalul. Un meci cu ”peste 4,5” goluri are o cotă de 4,00, în timp ce cota pentru fix 5 goluri este de 8,00.

Tags: