Sport

„Este mult superior tuturor atacanților. E mult peste toți”. Mihai Stoica, laude pentru fotbalistul de la FCSB: „Foarte puține echipe au așa ceva”

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui jucător de la FCSB. Oficialul „roș-albaștrilor” este extrem de încântat de calitățile fotbalistului.
08.04.2024 | 21:46
Este mult superior tuturor atacantilor E mult peste toti Mihai Stoica laude pentru fotbalistul de la FCSB Foarte putine echipe au asa ceva
Mihai Stoica a lăudat un jucător de la FCSB după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un pas uriaș spre câștigarea campionatului. Liderul din SuperLiga a învins-o pe Universitatea Craiova, principala contracandidată, scor 2-0, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii. Evoluția lui David Miculescu l-a dat pe spate pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica, laude pentru David Miculescu: „Va fi golgheterul nostru în sezonul următor”

FCSB a făcut o primă repriză excelentă cu Universitatea Craiova pe Arena Națională. Jocul „roș-albaștrilor” l-a încântat pe Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB nu a ezitat să-i laude pe jucătorii lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a bucurat cel mai mult a fost că în anturajul nostru am avut două pariuri câștigătoare – Octavian Popescu și David Miculescu. De Miculescu am spus mereu că merită să joace titular la noi.

Sunt convins și acum că dacă David Miculescu joacă titular meci de meci va fi golgheterul nostru în sezonul următor. Are niște calități extraordinare! Eu am pretenția că mă pricep cât de cât”, a spus Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„E mult peste toți. Foarte puține echipe au așa ceva”

Mihai Stoica a continuat să-l laude pe David Miculescu. Fotbalistul transferat de la UTA Arad a evoluat 74 de minute în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ulterior, Miculescu a fost înlocuit cu Baba Alhassan.

Dacă vin Alibec și Louis Munteanu? Mai vedem. David Miculescu este pentru mine mult superior tuturor atacanților români. Mult superior! E mult peste toți pentru că are altceva.

ADVERTISEMENT

Pe lângă un fizic extraordinar, are un stâng necruțător și o mobilitate extraordinară. E genul de jucător căruia îți vine să-i zici să alerge mai puțin. Să faci pressing cu un atacant de 1.90m… foarte puține echipe au așa ceva”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a scos în evidență calitățile lui Miculescu: „Atacanții masivi sunt lenți. Nu e cazul lui David”

Mihai Stoica susține că sunt rare cazurile în care atacanții masivi nu sunt lenți. Oficialul de la FCSB a mărturisit că David Miculescu face pressing și pasează excelent în diagonală. „Atacanții masivi sunt mai lenți, dar nu e cazul lui David.

ADVERTISEMENT

El se duce în pressing, recuperează și îi dă o diagonală lui Coman senzațională. Când vreodată un jucător de 1.90m ajunge în margine și dă diagonală? Niciodată!

Alibec poate să facă asta, dar Alibec n-a fost niciodată 9 împins, el a fost un număr 10, un 9 jumate, el niciodată n-a fost în careu”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „X” la meciul CFR Cluj - FCSB