Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Otele – Munteanu – Alibec. FCSB-ul de Champions League al lui Gigi Becali, analizat la Fanatik SuperLiga

FCSB a câștigat derby-ul din etapa a treia din play-off-ul Superligii, cu Universitatea Craiova, scor 2-0 și s-a distanțat la 10 puncte față de locul 2.
08.04.2024 | 11:55
Otele  Munteanu  Alibec FCSBul de Champions League al lui Gigi Becali analizat la Fanatik SuperLiga
Otele – Munteanu – Alibec. FCSB-ul de Champions League al lui Gigi Becali, analizat la Fanatik SuperLiga. Sursa foto: fanatik,ro
ADVERTISEMENT

FCSB, liderul campionatului, a câștigat derby-ul etapei a treia din play-off-ul Superligii, cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Echipa lui Gigi Becali s-a distanțat la 10 puncte de locul 2 și patronul se gândește deja la transferurile pentru Liga Campionilor.

Noul FCSB al lui Gigi Becali, analizat la Fanatik Superliga: „Îți trebuie o fundație”

Imediat după finalul partidei de pe Național Arena, Gigi Becali a declarat că vrea să aducă 5-6 jucători la finalul campionatului pentru a se bate la grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a dat și câteva nume, iar Vivi Răchită a analizat la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, cum ar putea arăta noul FCSB din sezonul următor.

„Pentru Champions League, Alex Mitriță sare din schemă, nu are cum să ajungă la FCSB. Eu îi spun iar lui Gigi Becali ce-i spun de atâția ani, ca să construiești o casa îți trebuie fundație. Așa este și cu echipa, dacă nu ai o linie de fund pe care să construiești faza de atac, nu ai cum să te descurci.

ADVERTISEMENT

Uite ce înseamnă Chiricheș, uite ce înseamnă că nu mai joacă, în sfârșit, 4-3-3 tiki-taka Barcelona și joacă cu 2 mijlocași defensivi cu Șut și Lixandru care mătură tot în fața fundașilor centrali. Uite ce înseamnă să nu-l mai folosească pe Dawa să greșească în momentele importante, să facă penalty-uri”, a declarat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Vivi Răchită a descoperit ce-i lipsește FCSB-ului pentru a avea șanse să intre în grupele Champions League

Fostul jucător al celor de la Petrolul Ploiești este de părere că FCSB mai are nevoie de un fundaș mijlocaș care să facă ambele faze defensive, un fundaș central de valoare și un fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

„Totuși, nu te poți duce în Cupele Europene cu Vali Crețu fundaș dreapta. În schimb, Radunovici este un jucător care joacă la echipa națională, un jucător care știe fotbal. Cuplu de fundași centrali Chiricheș cu Ngezana, dar tot îți mai trebuie un fundaș central de valoare.

Chiar și Gigi a zis că a stat de vorbă cu Meme (n.r – Mihai Stoica) și cu ceilalți și i-a pus să caute ce are nevoie pe posturi. În dreapta, poți să zici că-l ai pe Pantea când revine. Lixandru e mijlocaș bun dar nu e de Champions League”, a mai adăugat fostul fotbalist al celor de la Petrolul Ploiești la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează meciul cu CFR Cluj, în Gruia, meci pe care dacă FCSB îl câștigă se poate duce la 12 puncte față de locul 2 și ar face un pas important pentru câștigarea campionatului.

Otele – Munteanu – Alibec. FCSB-ul de Champions League al lui Gigi Becali, analizat la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT