Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Numele mari din spatele noului proiect de la Steaua. Dezvăluirile lui Jean Pavel. „Sunt zeci de milioane de euro”

Jean Pavel a anunțat o schimbare majoră la CSA Steaua. Cum a răspuns fostul lider al suporterilor „militarilor” când a fost întrebat despre implicarea lui Victor Pițurcă.
22.12.2023 | 13:16
Numele mari din spatele noului proiect de la Steaua Dezvaluirile lui Jean Pavel Sunt zeci de milioane de euro
Cum a răspuns Jean Pavel când a fost întrebat dacă Victor Pițurcă este în spatele noului proiect de la CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jean Pavel a venit cu o veste uriașă pentru suporterii CSA Steaua în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul lider al galeriei „roș-albaștrilor” i-a îndemnat pe toți susținătorii CSA Steaua să cumpere acțiuni în cadrul clubului. Cum a răspuns Jean Pavel când a fost întrebat de Victor Pițurcă.

Este Victor Pițurcă în spatele noului proiect de la Steaua? Jean Pavel a venit cu informații de culise

CSA Steaua se luptă în continuare cu interdicția de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc, deoarece clubul antrenat de Daniel Oprița este unul de drept public. Pentru ca CSA Steaua să obțină drept de promovare, Jean Pavel îi îndeamnă atât pe suporteri, cât și pe fostele glorii să cumpere acțiuni pentru a înființa o societate pe acțiuni care ulterior să se asocieze cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a recunoscut în trecut că este dispus să investească la CSA Steaua și a făcut un apel către alți investitori. „(n.r. poate să cumpere și Gigi Becali 5%) Poate să cumpere și Dumnezeu. Dacă are bani, cumpără. 

Nu vreau să confirm și să infirm nimic, dar se știe că Victor Pițurcă este unul dintre cei care vor să se implice la Steaua. Probabil că și prin studio sunt câțiva care vor să se implice, dar nu vor să spună. 

ADVERTISEMENT

Diseară am o întâlnire foarte importantă în care definitivăm totul. Să sperăm că totul merge spre bine. Mai sunt și alții în afară de Victor Pițurcă. Oameni potenți financiar sunt. Deocamdată nu am vorbit cu familia Iordănescu. Voi face invitațiile la momentul oportun”, a declarat Jean Pavel, la FANATIK SUPERLIGA.

Jean Pavel, invitații pentru toată lumea: „Bănel Nicoliță a jucat la Steaua?”

Jean Pavel a dezvăluit că foste glorii ale Stelei, precum Gabi Balint, Marius Lăcătuș, Vivi Răchită, Tudorel Stoica sau foști fotbaliști din Generația 86′ vor primi invitații pentru a investi. În schimb, Bănel Nicoliță, cunoscut că susține FCSB în disputa cu CSA Steaua pentru palmares și identitate, nu va primi invitație.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei Stelei își dorește să strângă zeci de milioane de euro și susține că proiectul nu va fi un eșec ca cel de la Dinamo. Obiectivul „militarilor” pentru sezonul 2024-2025 este promovarea în SuperLiga.

„Toată lumea va primi invitații. (n.r. Balint, Lăcătuș?) Tot ce înseamnă familia Steaua. (n.r. Adi Ilie, Bănel Nicoliță?) Bănel Nicoliță a jucat la Steaua? Nu a jucat. Se vede de care parte este.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea să vină, nu este nicio problemă, dar nu primește invitație. (n.r. Vivi Răchită) Cu mare plăcere. Câteva zeci de milioane de euro. O să vedeți! Dinamo nu a făcut o societate pe acțiuni, Dinamo a făcut o organizație non-profit, iar de-acolo zbor banii instantaneu.

„Ne vom înscrie sub noua titulatură în următorul campionat. Obiectivul este promovarea”

„De aici nu vor putea dispărea bani pentru că pe biletul de ordin prin care se vor scoate banii din bancă vor trebui 11 semnături. Bugetul se aprobă cu o lună înainte, nu e chiar așa. 

(n.r. de la anul CSA Steaua va putea face performanță în Liga 1?) Nu promit de la anul. La anul o înființăm, în martie se va termina subscripția . Imediat vom înființa societatea pe acțiuni, ne vom înscrie în următorul campionatul sub noua titulatură.

Vor veni jucători noi. (n.r. sezonul 2024-2025 promovare?) Da. Ca să fi reușit să promovăm în vară trebuia să fim deja înscriși în noua titulatură”, au fost cuvintele lui Jean Pavel.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Este Victor Pițurcă în spatele noului proiect de la Steaua? Jean Pavel a venit cu informații de culise

ADVERTISEMENT