Life

Eugen Cristea, detalii tulburătoare despre lupta cu boala secolului: “Nu am vrut să mai trăiesc”

Eugen Cristea se confruntă cu o nouă problemă la cinci ani de la accidentul vascular. Actorul a fost diagnosticat cu depresie și chiar a fost internat în spital.
11.05.2022 | 14:30
Eugen Cristea detalii tulburatoare despre lupta cu boala secolului Nu am vrut sa mai traiesc
Eugen Cristea, luptă grea cu depresia: ”Am fost și internat, puțină lume știe asta”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul și realizatorul de emisiuni TV a povestit că în ultima perioadă nu s-a simțit în apele sale. Vedeta a aflat că are depresie, diagnosticat pentru care a fost nevoit să se interneze pentru o vreme într-o unitate medicală.

Eugen Cristea, luptă grea cu depresia: ”Am fost și internat, puțină lume știe asta”

Eugen Cristea a trecut prin momente grele în perioada pandemiei de coronavirus. Vedeta în vârstă de 70 de ani nu s-a ferit să recunoască că a suferit de depresie, boală care l-a adus în pragul sinuciderii la un moment dat.

ADVERTISEMENT

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta. Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți.

El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn. El a început încet de când a început pandemia. Ca de obicei, am căutat să mă refugiez în muncă, am reușit să fac destul de multe lucruri.

ADVERTISEMENT

M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. Deci m-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu.

Mi-a provocat… cum să vă spun… n-am vrut să mai trăiesc. (…) Mi s-a făcut frică”, a declarat actorul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Eugen Cristea, tratament pentru depresie

Eugen Cristea a dezvăluit că în prezent urmează un tratament și că și-a schimbat complet stilul de viață. Soțul Cristinei Deleanu a luat unele decizii importante despre care crede că au rolul să-i facă viața mai bună.

A fost externat din spital în urmă cu o lună, iar acum se simte mult mai bine. În plus, actorul subliniază că nu este nimic grav, dar vrea să atragă un puternic semnal de alarmă legat de această boală tot mai întâlnită.

ADVERTISEMENT

Totodată, actorul susține că nu mai este interesat de nimic din ce se întâmplă în jurul său, ci se concentrează mai mult pe propria persoană. De asemenea, Eugen Cristea s-a refugiat și mai mult în muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: