Fotbal intern

Secundul lui Eugen Neagoe a povestit momentele dramatice de pe bancă: „Sebi, mi-e rău!”

22.07.2019 | 12:46
Secundul lui Eugen Neagoe a povestit momentele dramatice de pe banca Sebi mie rau

Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe la Dinamo, a fost cel care stătea lângă „Geană” în momentul în care acestuia i s-a făcut rău în prima jumătate de oră a meciului Dinamo – Craiova. Moga a povestit pentru sportulbistrițean.ro momentele dramatice trăite pe bancă alături de prietenul său. Moga i-a făcut loc imediat doctorului Liviu Bătineanu, apoi a văzut cum Neagoe a leșinat și a venit ambulanța.

Sebastian Moga a povestit momentele dramatice prin care a trecut Eugen Neagoe

Sebi Moga muncește alături de Eugen Neagoe de acum 13 ani, când cei doi au preluat-o pe Pandurii. Acum două luni au venit la Dinamo, după ce în primăvară s-au despărțit de Sepsi Sf. Gheorghe.

Sebi, mi-e rău, cheamă doctorul – mi-a spus la un moment dat. Am văzut că nu era în apele lui și m-am ridicat și l-am lăsat pe doctor în locul meu. Apoi am văzut cum i s-a făcut din ce în ce mai rău și a leșinat. Noroc cu oamenii de pe ambulanță care și-au făcut exemplar treaba și l-au salvat. Am fost aseară la spital, dar n-am putut intra. Doar soția lui Eugen a avut acces și ne-a spus că și-a revenit. Primul lucru a întrebat-o de meci, cât s-a terminat”, spune Sebi Moga.

eugen neagoe liviu batineanu
Doctorul Liviu Bătineanu a fost primul care a realizat că Eugen Neagoe nu e în regulă, acordându-i îngrijiri până la sosirea ambulanței

„Așa este, fumează foarte mult și bea multe cafele, dar nu doar acum a făcut asta”

FANATIK a dezvăluit încă din timpul partidei că Eugen Neagoe a fumat foarte mult și nu a mâncat nimic în ziua derby-ului cu Craiova. „Da, așa este, fumează foarte mult și bea multe cafele. Nu doar ieri a făcut asta, ci tot timpul. S-a consumat foarte tare și cu toată situația asta grea de la Dinamo. Aveam încredere împreună că vom readuce echipa pe linia de plutire. Statistica ne ajuta. Și la Iași, tot cu Craiova ne-am revenit, după 4 etape fără victorie. La fel la Sepsi. Am pierdut în prima rundă și apoi am bătut Craiova în etapa a doua.

„Din păcate, noi, românii ne trăim viața cu prea multă ură și încrâncenare. Îi vezi pe alții, la televizor, cum spun după câte un insucces că e doar un joc, mergem mai departe. La noi e prea mare stresul în acest sport” – Sebi Moga

Speram să se întâmple la fel și acum. Din păcate n-a fost așa. Însă, la cum îl cunosc eu, n-o să se lase de fotbal, fiindcă e un om care mănâncă fotbal pe pâine. Va urma perioada de recuperare, dar va reveni pe teren. Nu știu dacă la Dinamo, dar va reveni”, a mai declarat Moga pentru sportulbistrițean.ro. Moga va conduce ședința de recuperare de luni după-amiază la Dinamo, existând șanse să pregătească meciul de la Cluj, după ce Neagoe l-a anunțat pe Negoiță că renunță la Dinamo!

Tags: