News

Eugen Teodorovici și-a găsit sloganul pentru alegerile prezidențiale. Ministrul de Finanțe a făcut deja cerere la OSIM

09.07.2019 | 17:35
Eugen Teodorovici sia gasit sloganul pentru alegerile prezidentiale Ministrul de Finante a facut deja cerere la OSIM

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici va candida la alegerile prezidențiale din toamna aceasta. Teodorovici a făcut deja cerere la OSIM pentru a înregistra sloganul ”Insist pentru România”. 

Eugen Teodorovici a depus cerere la OSIM pentru înregistrarea sloganului pentru alegerile prezidențiale

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a apărut de nenumărate ori purtând tricouri inscripționate cu sloganul ”Insist pentru România”. În plus, ministrul a declarat în repetate rânduri că vrea să candideze la alegerile prezidențiale de anul acesta.

„Da, pentru că am și eu o convingere… Convingerea că România va continua să crească în Europa și în lume, cu mai multă speranță, încredere și respect.”, a scris Teodorovici pe contul de Facebook cu ocazia alegerilor din PSD.

Eugen Teodorovici a răspuns de ficare dată că va candida la prezidențiale. Se pare că ministrul Finanțelor și-a ales sloganul pentru alegeri și chiar l-a înregistrat la OSIM. „Da, pentru că #insistpentruRomania!”, a mai scris vicepreședintele PSD.

Eugen Teodorovici este unul idntre 3 pesediști acre candidează la prezidențiale
Sloganul ”#insistpentruRomania” a apărut des pe tricourile Ministrului de Finanțe. Acum sloganul a fost înregistrat la OSIM
Sursa foto: facebook.com

Eugen Teodorovici îți promovează sloganul

Eugen teodorovici este unul dintre cei trei candidați ai PSD pentru Președinția România. Ministrul Finanțelor și-a făcut cunoscut sloganul pentru viitoarea campanie prezidențială. „Vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”, a dcelarat Teodorovici.

„Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câștiga sau nu o competiție, ci este despre a face ceva pentru România și pentru destinul poporului căruia îi aparțin, așa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-și recâștige credința, speranța și valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar și despre aceia care își asumă și victoria, și înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc și pentru care România este viitorul asumat și nu doar țara pe care o reprezintă la un moment dat.”, a scris Ministrul de Finanțe pe Facebook.