Life

Eugenia Șerban, noi dezvăluiri despre dependența de droguri a fiului său: ”Mi-a furat toate bijuteriile din casă”

Eugenia Șerban, alte detalii despre lupta băiatului său, Lorans Fawaz Bataineh, cu drogurile de mare risc. Ce a mărturisit actrița.
03.04.2024 | 16:40
Eugenia Serban noi dezvaluiri despre dependenta de droguri a fiului sau Mia furat toate bijuteriile din casa
Eugenia Șerban, alte detalii despre lupta băiatului său, Lorans Fawaz Bataineh, cu drogurile de mare risc. Ce a mărturisit actrița. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Eugenia Șerban, noi dezvăluiri despre dependența fiului său. Vedeta a povestit recent că la un moment dat tânărul în vârstă de 31 de ani i-a furat toate bijuteriile din casă pentru a-și cumpăra substanțe interzise.

Eugenia Șerban, alte detalii despre lupta băiatului său, Lorans Fawaz Bataineh, cu drogurile de mare risc. Ce a mărturisit actrița

Eugenia Șerban a venit cu alte detalii despre lupta băiatului său, Lorans Fawaz Bataineh, cu drogurile de mare risc. Ce a mărturisit actrița despre tânărul care a început să se drogheze pe când avea numai 17 ani și era în liceu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile s-au agravat în ultimii doi ani când a descoperit drogurile legale, care nu ies la testele făcute de poliția din România. Cunoscuta artistă trage un semnal de alarmă în această privință și vorbește deschis despre lupta pe care o duce fiul său.

„A început acum 14 ani, în ultimii ani de liceu cu influența anturajului. Am simțit că ceva nu e în regulă, bineînțeles că ei nici nu acceptă și nici nu recunosc. Era o schimbare în primul rând de comportament.

ADVERTISEMENT

Mie acum 12 ani mi-a furat toate bijuteriile din casă. Bijuterii cu care puteam să-mi cumpăr și în ziua de astăzi două apartamente într-o zonă de lux. M-am trezit că nu mai am nimic în casă.

Nu te duci la muncă cu bijuterii. Acum 14 ani încă nu eram pregătiți pentru lumea asta. Nu știam cum se observă schimbările. Prima dată a pornit cu anturajul”, a povestit Eugenia Șerban în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cineva a putut să spună, cineva care oricum este într-o funcție de conducere, că societatea oricum e bolnavă, a adolescenților de azi. Nu sunt spitale, ni se spune să așteptăm ani de zile”, a completat actrița.

Eugenia Șerban, nevoită să ceară ordin de protecție

Eugenia Șerban a fost nevoită să solicite un ordin de protecție din partea autorităților pentru a se feri de unicul său copil. Lorans Fawaz Bataineh și-a amenințat mama de mai multe ori că va lua o supradoză, mai ales în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea actrița a încălcat ordinul pentru a-i fi aproape băiatului său care a urmat un tratament pentru a scăpa de dependența de droguri. Din păcate, lupta cu substanțele interzise este una foarte grea pentru tânăr.

ADVERTISEMENT