News

Eveniment tragic de Crăciun. Bărbat de 36 de ani, lovit mortal de o mașină în timp ce mergea la colindat

Un nou eveniment tragic de Crăciun a fost consemnat în România. Un bărbat de 36 de ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce mergea la colindat.
25.12.2022 | 17:22
Eveniment tragic de Craciun Barbat de 36 de ani lovit mortal de o masina in timp ce mergea la colindat
Un bărbat aflat la colindat a fost lovit mortal de o mașină. Sursa foto (ilustrativ): monitorulbt.ro
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie s-a petrecut în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aflat la colindat într-o comună din Maramureș, un bărbat de 36 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit.

Un bărbat aflat la colindat a fost lovit mortal de o mașină

Evenimentul dramatic a fost consemnat pe un drum din localitatea Bârsana. Aflat la colindat, un bărbat de 36 de ani, din Văleni (județul Maramureș) a murit într-un mod cumplit.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost lovit de o mașină condusă de o femeie de 38 de ani. Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30.

Agenții de poliție au fost solicitați să intervină de urgență. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un autoturism condus de o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani din Văleni.

ADVERTISEMENT

Victima se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă, informează cei de la Observator News.

Ce s-a întâmplat cu femeia aflată la volan

De suferit în urma acestui accident au avut și alte două persoane. E vorba de femeia de 38 de ani și de un pasager de 29 de ani din mașina ei.

ADVERTISEMENT

Speriată de acest accident, șoferița a intrat cu autoturismul într-un șanț. Ea și cel aflat în vehicul ei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Ulterior, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

ADVERTISEMENT

Cei de la IPJ Maramureș au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Zona Maramureșului a fost lovită de un alt eveniment dramatic, în preajma Crăciunului. În Ajun, două fetițe, ambele în vârstă de 12 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost lovite în plin de o mașină.

Cele două mergeau la colindat când au fost lovite. Accidentul s-a petrecut în localitatea Oncești.

ADVERTISEMENT