News

Spulberate pe șosea, în ziua de Crăciun. Două femei au murit în accidente, mai multe persoane au fost rănite

Prima zi de Crăciun a venit cu mai multe accidente în țară. Două femei au fost spulberate pe șosele, în județele Teleorman și Olt. Mai multe persoane au fost rănite.
25.12.2022 | 13:42
Spulberate pe sosea in ziua de Craciun Doua femei au murit in accidente mai multe persoane au fost ranite
Tragedii pe șoselele din țară în ziua de Crăciun. Două femei au fost spulberate, în Teleorman și Olt. Sursa foto: stirideolt.ro
ADVERTISEMENT

Nici în acest an, ziua de Crăciun nu a fost ferită de tragedii pe drumurile din România. Mai mulți oameni au murit sau au fost răniți, duminică, în județele Teleorman, Olt și Giurgiu.

Tragedii pe șoselele din țară în ziua de Crăciun. Două femei au fost spulberate, în Teleorman și Olt

Ziua a debutat cu un eveniment dramatic în județul Teleorman. O femeie a fost lovită mortal în localitatea Târnava, duminică dimineață.

ADVERTISEMENT

IPJ Teleorman informează că, la ora 10.30, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 503, în localitatea Tîrnava, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier.

Ajunși la fața locului, agenții au constatat că o tânără în vârstă de 24 de ani, din București, a lovit un pieton, o femeie în vârstă de 81 de ani, din localitatea Botoroaga, județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în urma acestui eveniment, a rezultat decesul bătrânei. În ceea ce  o privește pe conducătoarea din Capitală, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cei de la IPJ Teleorman au demarat cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT

O altă vârstnică a murit, duminică, în aceleași condiții, în județul Olt. Accidentul s-a produs în localitatea Jitaru.

Mașina, condusă de un bărbat de 48 de ani, din Scornicești, a lovit mortal o femeie de 77 de ani.

ADVERTISEMENT

”La data de 25 decembrie 2022, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din orașul Scornicești și un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 77 de ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Elicopterul SMURD, solicitat să intervină la un grav accident produs în Giurgiu

Un alt accident grav a avut loc în Giurgiu. În urma acestuia, un bărbat de 42 de ani a fost preluat cu elicopterul SMURD.

De asemenea, în urma aceluiași eveniment, o fată de 17 ani şi un bătrân de 80 de ani au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Accidentul s-a produs la orele dimineții, la Vărăşti, în judeţul Giurgiu.

ADVERTISEMENT