ADVERTISEMENT
News

Exclusiv. Chef Cătălin Scărlătescu angajează oameni în plină pandemie: „O să livrez mâncare la domiciliu. Eu nu sunt afectat de criză”

Autor: Dan Suta | 09.04.2020 | 14:57
Exclusiv. Chef Cătălin Scărlătescu angajează oameni în plină pandemie: „O să livrez mâncare la domiciliu. Eu nu sunt afectat de criză”
Cătălin Scărlătescu nu este afectat de criză. Sursa foto: captură Antena 1

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu, cunoscut publicului larg datorită emisiunii „Chef la cuțite” nu suferă din cauza crizei.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu se reinventează pe timp de criză. Care șomaj tehnic? Bucătarul face angajări

Bucătarul a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că el în această perioadă are nevoie de oameni, în timp ce mulți patroni din România au trimis angajații în șomaj tehnic, ba chiar unii români au rămas fără locuri de muncă de tot.

Bucătarul a comentat ultimele decizii luate de guvern și anume faptul că angajații de la stat, comparativ cu cei din mediul privat, vor avea o reducere salarială mai mică (VEZI AICI DOCUMENTUL OBȚINUT DE FANATIK).

ADVERTISEMENT

„O să încep să livrez mâncare la domiciliu”

În stilul caracteristic, Scărlătescu ne-a spus că „oricum cel mai bine în perioada asta cu șomajul este să lucrezi la stat. Ce să facem? Asta e. Așa e la stat, se stă și primești bani”.

Vedeta Antenei 1 ne-a mai spus că pentru el această perioadă nu este nici pe departe una de criză, ba chiar s-a plâns că are nevoie de angajați pentru afacerea pe care o pune pe picioare.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt afectat de măsurile guvernului. Am nevoie de oameni ca de aer. Am o bucătărie mare în București și o să încep să livrez mâncare la domiciliu. Îmi trebuie cel puțin 10 angajați în perioada asta”, ne-a spus Scărlătescu.

Constănțeanul în vârstă de 48 de ani este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. S-a remarcat în urma participării în emisiunile MasterChef și Chefi la cuțite, iar de inventivitate a dat dovadă tot timpul.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani a lansat Festivalul Gustului Românesc, un festin culinar care s-a extins de la Constanța în mai multe orașe din țară, unul din proiectele de suflet ale bucătarului.

Prima experiență cu bucătăria unui restaurant a avut-o în 1987, la Eforie Sud, unde lucra ca ospătar. Cunoscutul chef a reușit, prin muncă și ambiție, să îi inspire acum pe ceilalți cu preparatele și ideile sale. Idei care sunt de neoprit.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!