Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Conducerea FRF, luată în colimator de Ciprian Marica: „E strigător la cer. Sfidare! Ne spune numai ce vrea”. Video

Ciprian Marica, acționarul minoritar al celor de la Farul Constanța, l-a pus la colț pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.
02.05.2023 | 10:30
Exclusiv Conducerea FRF luata in colimator de Ciprian Marica E strigator la cer Sfidare Ne spune numai ce vrea Video
Exclusiv. Răzvan Burleanu, luat în colimator de Ciprian Marica E strigător la cer. Sfidare! Ne spune numai ce vrea. Video
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ce îi reproșează fostul mare atacant al naționalei președintelui federației.

Ciprian Marica îl critică pe Răzvan Burleanu: „O lipsă de bun simț. M-a deranjat foarte tare nonșalanța”

Ciprian Marica a fost uluit de discursul lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras: „Mi s-a părut că totul e perfect. Câ dânsul e mulțumit de ceea ce vede și asta m-a surprins. Mai ales în campionatul regular. M-a deranjat foarte tare nonșalanța și cum reușește președintele Federației Române de Fotbal toate răspunsurile.

ADVERTISEMENT

Mi se pare strigător la cer și o lipsă de bun simț față de interlocutori, față de oamenii care se uită”, a spus fostul mare fotbalist, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

VIDEO MAI JOS

Oficialul „marinarilor” îi cere o chestie simplă lui Răzvan Burleanu: „N-am știut de unde să o iau. Încercam să aflu ce vrea să ne transmită. N-am înțeles nimic. M-a deranjat că nu răspunde clar la o întrebare: e albă, e neagră, cum o vede? Care e părerea dânsului”.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica nu se ferește de cuvinte: „Dacă vreți să folosim un cuvânt frumos, e sfidare!”

Ciprian Marica ar fi folosit termeni mult mai duri pentru a descrie comportamentul lui Răzvan Burleanu față de cluburi din SuperLiga și nu numai: „Să eviți de maniera asta, să nu răspundă la nicio întrebare, mi se pare incredibil! Incredibil! Dacă vreți să folosim un cuvânt frumos e sfidare!

Să nu spui nimic, să eviți tot. Nu contează ce mă întreabă, îi răspund ce vreau eu! Cam asta a făcut domnul Burleanu”, a fost un alt comentariu acid.

ADVERTISEMENT

Marica nu se teme că declarațiile sale vor avea repercusiuni asupra Farului: „O fi diplomație, dar nu e nevoie de asta în fotbal. Oamenii mă așteaptă. Să ne zică ceva mai concret. Mi s-a mai spus să nu vorbesc. Nu mi-e teamă de arbitraj.

Mi-au mai zis că sunt arbitrii care sunt la mâna președintelui și face el cum vrea… Să fie sănătos! Eu îmi spun părerea sinceră și asta cred. Nu am nimic personal cu dânsul, că doar nu mi-a făcut nimic”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial! 

ADVERTISEMENT