Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Neagoe, criticat virulent de Horia Ivanovici după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: “Antrenor neinsspirat. El a pierdut meciul!”. Video exclusiv

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a analizat la sânge derby-ul Universitatea Craiova - FCSB 1-2, considerândul-l responsabil de eşec pe Eugen Neagoe.
01.05.2023 | 12:20
Eugen Neagoe criticat virulent de Horia Ivanovici dupa derbyul Universitatea Craiova  FCSB 12 Antrenor neinsspirat El a pierdut meciul Video exclusiv
Horia Ivanovici, analiză la sânge după derby-ul Universitatea Craiova - FCSB 1-2 El a pierdut meciul!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB rămâne în lupta pentru titlu după 2-1 cu Universitatea Craiova, în prima etapă din play-off. Roş-albaştrii s-au impus cu o doză de şansă pe “Ion Oblemenco” şi vin la trei puncte de lider, în timp ce oltenii ies din calculele pentru campionat şi riscă să rateze podiumul.

Horia Ivanovici, analiză la sânge după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 1-2: “Nu îl lăsam niciodată pe Ivan să bată penalty-ul”

Horia Ivanovici a analizat la sânge confruntarea dintre Universitatea Craiova şi FCSB, considerându-l pe Eugen Neagoe principalul vinovat pentru eşecul oltenilor, deciziile tehnicianului dinainte de meci şi din timpul meciului fiind cel puţin discutabile:

ADVERTISEMENT

Eu consider că este eşecul lui Eugen Neagoe aseară. Îmi place Eugen Neagoe, dar, din păcate, ieri a fost un antrenor neinspirat. De ce îl văd pe Neagoe principalul responsabil?

Unu la mână, nu îl lăsam niciodată pe Ivan să bată penalty-ul. Era încărcat, jucase foarte slab până atunci. Îl ştim foarte bine că nu rezistă presiunii. În meciurile decisive, nu a făcut cu adevărat diferenţa.

ADVERTISEMENT

A avut Craiova meci, finală în Bănie cu CFR Cluj, la fel. Nimic. Aseară, meci decisiv. Să nu uităm. Penalty-ul ratat de Andrei Ivan poate să transforme eşecul Universităţii Craiova într-un eşec major. Adică ratarea cupelor europene.

VEZI VIDEO: 

“Neagoe a greşit primul “11”. Permanent îl nedreptăţeşti pe Roguljic”

Mai ales cu finala Cupei: Sepsi – U Cluj. Eugen Neagoe, nu îl laşi să bată pe Andrei Ivan. Aici îţi arăţi valoarea de antrenor. Nu spun că nu are valoare, dar trebuie să mai capete experienţă.

ADVERTISEMENT

Greşeşti cu Ivan. Eram cu prieteni şi le spuneam: «Nu îl lăsaţi pe Andrei Ivan să bată penalty că ratează». Asta înseamnă să nu ai autoritate 100%. U Craiova trebuia să câştige sau să facă un egal.

Oltenii s-au bătut singuri, fără să iau din meritele FCSB-ului. Apoi, Neagoe a greşit primul “11”. N-ai voie să începi cu Baiaram, care nu a jucat absolut nimic în aceste meciuri şi permanent să îl nedreptăţeşti pe Roguljic, care pictează. 

ADVERTISEMENT

Este cel mai bun mijlocaş de la Craiova. Nu ai voie să nu începi cu Elvir Koljic. Este într-o totală revenire de formă. Dacă Roguljic şi Koljic erau titulari, repriza se încheia cu 2-0. În prima parte, oltenii n-au avut ocazii, deşi a atacat. 

“Îi transmit public lui Eugen Neagoe cu toată simpatia, nu le mai băgaţi în cap jucătorilor că i-a furat arbitru”

A fost neinspirat în ceea ce priveşte primul “11”. Îi transmit public lui Eugen Neagoe cu toată simpatia, nu le mai băgaţi în cap jucătorilor că i-a furat arbitru. Terminaţi cu prostiile astea.

Ivan îţi ratează penalty într-un moment decisiv, care poate să însemne o gaură de 5-6 milioane pentru buzunarul lui Rotaru, poate să însemne ratarea cupelor europene şi cel mai slab sezon din ultimii ani. Restul, că a plâns sau nu a plâns, gaura e la Rotaru”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Universitatea Craiova rămâne cu 35 de puncte după această etapă, la opt lungimi de liderul Farul Constanţa, cu 4 etape înainte de final. Oltenii riscă să rateze cupele europene şi pot ajunge acolo de pe locul patru doar dacă U Cluj va câştiga finala Cupei României în dauna lui Sepsi.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT