News

Exclusiv. Detalii înfiorătoare de la crima din Bascov. Ce le-a făcut ucigașul rudelor sale înainte să le omoare. La final, a încercat să se sinucidă

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei de la Bascov, în care 5 persoane au fost ucise cu lovituri de cuțit. Criminalul și-ar fi legat rudele înainte să le ucidă.
09.08.2022 | 18:15
Exclusiv Detalii infioratoare de la crima din Bascov Ce lea facut ucigasul rudelor sale inainte sa le omoare La final a incercat sa se sinucida
Un bărbat cu probleme psihice din Bascov și-a ucis toată familia / Sursa foto: ziarulargesul.ro
ADVERTISEMENT

Apar informații noi în cazul asasinatului cu cinci victime din Bascov. Bărbatul care a comis crima a încercat să-și ia viața într-o pădure, în care s-a refugiat după ce a comis teribila faptă.

Și-a omorât părinții și fratele, după care a traversat la casa unde locuia sora lui

Principalul suspect al crimei de la Bascov se numește Viorel L., are 52 de ani și suferă de afecțiuni psihice. FANATIK a aflat că acesta locuia alături de cei doi părinți și de fratele lui, de profesie taximetrist.

ADVERTISEMENT

În după-amiaza zilei de marți, bărbatul a suferit o criză și i-a înjunghiat pe toți membrii familiei alături de care locuia, după care a traversat strada, până la locuința surorii lui, Gențiana R., asistentă la Spitalul Militar Argeș. În acel moment, femeia se afla în casă doar cu fiica ei, în vârstă de 6 ani.

Cele două au fost luate prin surprindere de atacul criminal și nu au avut nicio șansă. Amândouă au fost ucise cu lovituri repetate de cuțit.

ADVERTISEMENT

Cumnatul a scăpat cu viață pentru că nu era acasă

Surse apropiate anchetei susțin că victimele au fost găsite legate, ceea ce poate la ipoteza că ar fi fost torturate înainte să fie ucise.

După ce a comis oribila faptă, bărbatul s-a refugiat într-o pădure din apropiere, unde a încercat să-și ia zilele, însă nu a avut curaj s-o facă. Polițiștii l-au găsit cu o plagă înjunghiată superficială, în zona gâtului.

ADVERTISEMENT

Singurul care a scăpat cu viață, în familie, este cumnatul presupusului criminal, fost doctor-colonel la spitalul militar, în prezent pensionar.

El se află în custodia polițiștilor iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Nu a dat nicio explicație în legătură cu gestul pe care l-a comis, însă urmează să fie audiat în această noapte.

ADVERTISEMENT

Primarul din Bascov, despre presupusul criminal: ”Era luat în evidență ca persoană cu handicap psihic accentuat”

Gheorghe Stancu, primarul din Bascov, a declarat că bărbatul era luat în evidența medicului de familie ca persoană cu afecțiuni psihice, însă până acum nu a creat probleme.

”Are handicap accentuat psihic și este în evidențele medicului de familie cu această afecțiune. Primea indemnizație de la DGASPC.

Nu a fost internat, nu are antecedente. El e înscris la un medic de familie din Merișani, o comună învecinată. Nu au fost probleme din cauza lui”, a declarat Gheorghe Stancu pentru FANATIK.

Comunicatul IPJ Argeș

Cel care a anunțat autoritățile a fost cumnatul presupusului criminal, care și-a găsit toată familia ucisă.

“În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

ADVERTISEMENT
Tags: