Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Mă rog la Dumnezeu să nu mă bage. Îmi tremură picioarele!”. Robert Niță, dialog șocant cu un fotbalist de la Rapid: „Ești nebun!?” Video

Robert Niță a dezvăluit o discuție incredibilă cu un jucător al Rapidului. Adrian Mutu va fi extrem de surprins și dezamăgit.
11.04.2023 | 12:33
Exclusiv Ma rog la Dumnezeu sa nu ma bage Imi tremura picioarele Robert Nita dialog socant cu un fotbalist de la Rapid Esti nebun Video
ADVERTISEMENT

Robert Niță a găsit o explicație pentru rezultatele slabe ale Rapidului din play-off-ul SuperLiga. Dezvăluiri surprinzătoare despre un jucător al lui Adrian Mutu.

Robert Niță dă din casă! Prin ce trece un jucător al Rapidului: „Nu pot!”

Robert Niță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre motivele pentru care Rapid nu reușește să se apropie de primele locuri, deși pare că are aproape toate atuurile: „95% din jucătorii din SuperLiga își doresc să ajungă la Rapid. De ce? Banii la zi, condiții de pregătire foarte bune, antrenor valoros, cea mai tare galerie și stadion plin tot timpul: ‘Nu pot, îmi tremură picioarele!’. E acum jucător la Rapid. E o discuție privată, nu pot să dau nume”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Fostul atacant al Rapidului a încercat să îi explice jucătorului, însă a primit un răspuns tulburător: „Și i-am zis: ‘Mă, ce ai?! Ești nebun?!’. ‘Nu pot! Când ies și știu că sunt rezervă, când ne trimite Mutu din 15 în 15 minute câte trei jucători, merg să fac niște mișcări să mențină cât de cât tonusul.

Nu trimite în minutul 60, că face schimbare. Am momente în Giulești când mă rog la Dumnezeu să nu mă bage!’. A venit că e București, că sunt banii la zi, că a crezut că poate la nivelul ăsta, probabil, că a fost ofertat. Nu poate! Și eu spun”, a mai completat Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță știe cât de greu e să joci la Rapid: „Nu rezistă. Când e presiunea rezultatului, ei clachează”

Rapidistul a mai dat un exemplu sugestiv din perioada în care juca în Giulești: „Aveam un coleg la Rapid: Cornel Buta. La Brașov era Junior Moraes. Era Dani Alves, cine vrei tu, Pele al fundașilor! Și-mi spunea înainte de meci: ‘Încurajează-mă, te rog! Hai, că ești fratele meu, Robert!’. Buta ajungea pe repriză de zece ori să centreze. 7 centrări sau 5 ori 4 erau în spatele porții, 2-3 în adversar și una la portar. 

Veneam pe scurt, trecea mingea peste mine. Făceam demarcare falsă, veneam pe scurt, dădea în brațe la portar. ‘Hai, Cornele, nu-i nimic! Hai, tată!’. Îl încurajam. Prin minutul 40: ‘Hai, Cornele, mai dă-te-n….! Dă, bă una și la noi!’”.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș dreapta al lui Dinamo, Poli Iași sau Volyn Lutsk nu a rezistat la Rapid, fiind împrumutat în fiecare pauză competițională: „Era palid ca foaia de hârtie. ‘Cornele, ce-ai mă?!’. ‘Mamă, am emoții!’. ‘Hai, mă, să-i batem pe-ăștia!’. Cum a plecat de la Rapid, juca din nou senzațional. Tribuna, atmosfera, suporterii, pun o presiune pe care unii nu o pot duce. Nu că nu au valoare. 

Petre Marin, 400 de meciuri în Liga 1. Titular la toate echipele la care a jucat și la Steaua. A venit la Rapid, după 6 luni a plecat. Născut la 800 de metri de stadionul Giulești! Nu rezistă. Când e presiunea rezultatului, ei clachează”, a fost explicația lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: