Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Sorin Cârțu, resemnat după înfrângerea cu FCSB: “Publicul nu trebuia să plece înfrânt!”. Ce a discutat cu Ivan despre penalty-ul ratat. Video

Sorin Cârțu este dezamăgit după înfrângerea Universității Craiova, scor 1-2 cu FCSB în play-off-ul SuperLigii. Ce i-a spus Andrei Ivan după meci.
02.05.2023 | 00:06
Exclusiv Sorin Cartu resemnat dupa infrangerea cu FCSB Publicul nu trebuia sa plece infrant Ce a discutat cu Ivan despre penaltyul ratat Video
Sorin Cârțu s-a arătat extrem de dezamăgit după înfrângerea Universității Craiova, scor 1-2 cu FCSB. FOTO: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a suferit a doua înfrângere din play-off-ul SuperLigii, scor 1-2 pe teren propriu cu FCSB. Sorin Cârțu, președintele clubului oltean, a comentat înfrângerea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu, resemnat după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Exact ca acum 40 de ani”

Suporterii Universității Craiova au luat cu asalt Stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCSB, mai ales că oltenii au sărbătorit 40 de ani de la semifinalele din Cupa UEFA cu Benfica. Echipa antrenată de Eugen Neagoe nu a completat seara perfectă pentru olteni cu o victorie în fața rivalei FCSB, iar șansele la câștigarea titlului sunt aproape inexistente.

ADVERTISEMENT

„Era o seară așa de frumoasă încât ar fi trebuit să se termine cu victoria noastră sau măcar publicul să nu plece de la stadion înfrânt cu sentimentul că a pierdut totul. De-aia și suntem fără vlagă acum și distruși puțin în interiorul nostru. Pentru că era bine să fi fost corelată.

VEZI VIDEO MAI JOS

Exact ca acum 40 de ani s-a întâmplat și aseară. Supărare, entuziasm mare la început, așteptări mari, după care a fost dezamăgire. Întotdeauna când sunt așteptările mari, dezamăgirea e și mai mare după.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în amănunte și în analiză pentru toate astea. Din punctul meu de vedere nu este întâmplător privind echipa noastră. Nu intru în amănunte pentru că o să creez polemici”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu a vorbit cu Andrei Ivan după ratarea penalty-ului: „Era distrus”

FCSB a punctat pe tabela de scor prin Andrea Compagno și Deian Sorescu, în timp ce pentru Universitatea Craiova a redus din diferență Elvir Koljic din lovitură de la 11 metri. Formația antrenată de Eugen Neagoe a beneficiat de o altă lovitură de pedeapsă, însă Andrei Ivan a trimis pe lângă poartă cu o execuție complet ratată.

ADVERTISEMENT

„Se mai întâmplă, presiunea meciului. Când am vorbit după meci cu el mi-a dat explicații că i-a alunecat pe picior mingea. Eu știu cum a vrut el să dea? Am vorbit aseară imediat după meci.

Era și el distrus oricât ai fi nu poți să nu te consumi la un asemenea eveniment și asemenea moment. A zis că a alunecat mingea pe picior nu a ieșit exact cum a vrut el să o tragă”, a spus Sorin Cârțu, despre ratarea lui Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, nemulțumit după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „E un rezultat nedrept”

Universitatea Craiova a avut numeroase situații de a marca, însă Ștefan Târnovanu a avut o prestație excelentă între buturile FCSB-ului. Sorin Cârțu este de părere că rezultatul final este unul mincinos. „Mi se pare foarte mult să fi luat bătaie aseară. Adică e un rezultat nedrept în tot ceea ce s-a întâmplat.

În prima repriză ei au intrat la pauză cu avantaj și au intrat o singură dată în careu la corner. Golul din minutul 43 îți termină toată pauză, te distruge când știi că e nedrept.

(n.r. sunteți blestemați) Absolut. De fiecare dată a fost așa. Tot ce s-a întâmplat înainte de meci, în timpul meciului, participarea spectatorilor și toată dragostea cu care ne-au primit”, a încheiat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT