Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Verdict în lupta pentru titlu. Două condiții capitale care decid campioana: “Va câștiga echipa care face asta”. Video

Anghel Iordănescu a dat verdictul în lupta pentru câștigarea titlului. Care sunt condițiile capitale care vor decide campioana.
21.04.2023 | 10:05
Exclusiv Verdict in lupta pentru titlu Doua conditii capitale care decid campioana Va castiga echipa care face asta Video
Anghel Iordănescu a numit cele două condiții capitale care decid campioana. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nu mai e loc de pași greșiți în lupta acerbă pentru cucerirea titlului. Farul a rămas în continuare lider după primele patru etape scurse din play-off, însă CFR Cluj și FCSB îi suflă în ceafă. Anghel Iordănescu, fostul mare antrenor, a explicat la FANATIK SUPERLIGA care sunt cele două condiții capitale care vor desemna campioana la finalul sezonului.

Anghel Iordănescu, cele două condiții capitale care decid campioana: „Va câștiga echipa cu mai mult pragmatism și mai multă constanță”

Ultima scânteie care a reaprins lupta la titlu a fost victoria FCSB-ului, scor 2-1 în fața liderului Farul în a patra etapă din play-off-ul SuperLigii. Gigi Becali a exultat după acest rezultat și privește cu optimism partida împotriva Rapidului din ultima rundă a turului.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a remarcat perioada de dominație a Farului, aflată cel mai mult timp pe prima poziție dintre rivale, însă consideră că la finalul sezonului se va încorona campioană echipa care dă dovadă de pragmatism și constanță în ultimele șase etape rămase.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Campionatul se joacă în trei și am spus acest lucru de foarte mult timp. Farul, care a făcut un campionat extrem de bun și a condus în majoritate dacă nu chiar în totalitate această competiție, CFR și FCSB. Va câștiga echipa care va avea mai mult pragmatism și mai multă constanță în rezultate”, a declarat Anghel Iordănescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristian Bivolaru, despre situația Farului: „La noi variantele sunt limitate”

Farul practică unul, dacă nu cel mai ofensiv fotbal dintre echipele din SuperLiga. Cristian Bivolaru, directorul general al „marinarilor”, a explicat la FANATIK SUPERLIGA situația Farului, mărturisind situația diferită în comparație cu CFR Cluj și FCSB. „Pragmatismul unei echipe ține de jucătorii pe care îi are la dispoziție. La noi variantele sunt destul de limitate.

Nu avem șansa pe care o au cei cu care luptăm la cucerirea titlului și care au două-trei soluții pe fiecare post. La noi trebuie să ne descurăm cu ce avem. Ne rugăm la Dumnezeu să nu ne lipsească jucătorii fie din motive de sănătate, fie din cauza cartonașelor pentru că atunci, cum s-a văzut și la meciul cu FCSB, apar probleme. 

ADVERTISEMENT

Am avut doi jucători cu probleme de sănătate, care au revenit din necesitate la meciul cu FCSB, dar e clar că nu erau la parametrii optimi”, a spus Cristian Bivolaru, la FANATIK SUPERLIGA. „În schimb aveți un antrenor foarte bun”, a replicat savuros „Puiu” Iordănescu.

Denis Alibec ar putea rata derby-ul de titlu cu CFR Cluj

Runda cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii, care se va desfășura în weekend, va avea o însemnătate importantă pentru lupta la titlu. FCSB o înfruntă pe Rapid în Giulești, duminică, 23 aprilie, ora 20:30, în timp ce Farul primește vizita CFR-ului o zi mai devreme de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Însă „marinarii” sunt în alarmă în ceea ce-l privește pe Denis Alibec. Ciprian Marica, unul dintre acționarii clubului, a anunțat că atacantul a acuzat o accidentare. Consecințele au putut fi observate în partida cu FCSB, când fotbalistul de 32 de ani nu a fost implicat în joc pe final.

„Denis Alibec este jucătorul de la care aștepți sclipiri. Chiar dacă nu marchează, să-ți dea o pasă decisivă. Este jucătorul care ține de minge și poate apărarea să respire, să urce când este sub presiune. Este un jucător foarte important pentru noi.

Nu vreau să mă gândesc la faptul că l-am putea pierde pe Alibec. Vom face tot ce ne stă în putință să-l recuperăm. (n.r. poate impacta titlul de campioană) E adevărat, foarte adevărat. Alibec e un jucător important pentru noi și n-avem un alt jucător, practic, să tragă echipa după el în multe momente ale jocului”, a mai spus Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT