Fotbal international

Explicaţia înjurăturilor lui Cosmin Contra la adresa lui George Puşcaş! Filmul dialogului halucinant: “Ce să-i fac ţăranului?!” EXCLUSIV

16.10.2019 | 16:01
Explicatia injuraturilor lui Cosmin Contra la adresa lui George Puscas Filmul dialogului halucinant Ce sai fac taranului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Meciul România – Norvegia 1-1 a produs un moment controversat în startul celei de-a doua reprize, în urma căruia Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş. FANATIK a aflat explicaţiile din spatele derajului selecţionerului şi un dialog halucinant petrecut în minutul 52, când atacantul lui Reading se pregătea să bată lovitura de la 11 metri.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,70 este cota pentru “1 solist” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Motivul adevărat pentru care Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş

În minutul 52, România a primit o lovitură de la 11 metri, iar Nicuşor Stanciu era desemnat de Cosmin Contra să bată penalty-uri. La scurt timp după decizia arbitrului scoţian Bobby Madden, George Puşcaş a arestat balonul, moment în care a pornit un dialog halucinant între banca tehnică şi jucătorii de pe teren. FANATIK a aflat că selecţionerul i-a transmis lui Romario Benzar să meargă la Nicuşor Stanciu şi să-i spună să bată penalty-ul.

Nicuşor Stanciu nu a putut să-l convingă pe George Puşcaş şi a făcut un semn al neputinţei spre banca de rezerve a naţionalei: numărul 8 al tricolorilor a dat din umeri. Mijlocaşul ofensiv al Slaviei Praga a avut şi un mesaj scurt, transmis prin Benzar către Cosmin Contra: “Bre, ce să-i fac ţăranului ăsta? A luat mingea”. “Guriţă” a avut o ultimă tentativă de a-l convinge pe Puşcaş să nu bată penalty-ul, moment în care atacantul l-a sfidat. După ce a ratat lovitura de la 11 metri, fotbalistul lui Reading a fost înjurat de selecţioner, însă nu pentru că a ratat, motivul fiind acela că s-a simţit sfidat de jucătorul său.

ADVERTISEMENT
Explicaţia înjurăturilor lui Cosmin Contra la adresa lui George Puşcaş (sursă foto: sportpictures.eu)
Explicaţia înjurăturilor lui Cosmin Contra la adresa lui George Puşcaş (sursă foto: sportpictures.eu)

Se răzbună pe George Puşcaş?

Cosmin Contra este cunoscut ca un antrenor care nu trece uşor peste un gest de sfidare, iar George Puşcaş are toate motivele să se teamă. Selecţionerul României nu şi-ar permite să nu-l convoace pentru dubla cu Suedia şi Spania, meciuri decisive pentru calificarea directă la EURO 2020, însă atacantul lui Reading ar putea să piardă primul “11”.

“Trebuia să bată Stanciu, am avut o reacție nelalocul ei, îmi cer scuze, tenisunea a fost imensă. Totul s-a rezolvat foarte rapid, am vorbit cu Pușcaș. Lucrurile sunt super-ok între noi. Sunt frustrat pentru că meritam să câștigăm. Nu-mi reproșez nimic, n-am ce”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului România – Norvegia 1-1.

ADVERTISEMENT