Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Explicații șocante despre accidentările dese suferite de Vlad Chiricheș: „Metodele de pregătire ale lui Reghecampf ne-au uzat total de la 23 de ani!”. Video Exclusiv

Florin Gardoș, prieten și fost coleg cu Vlad Chiricheș, a dezvăluit în exclusivitate la Fanatik Superliga cauzele accidentărilor dese ale căpitanului naționalei.
01.03.2023 | 13:42
Explicatii socante despre accidentarile dese suferite de Vlad Chiriches Metodele de pregatire ale lui Reghecampf neau uzat total de la 23 de ani Video Exclusiv
Explicații șocante despre accidentările dese suferite de Vlad Chiricheș: „Metodele de pregătire ale lui Reghecampf ne-au uzat total de la 23 de ani!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ținut des pe bară din cauza accidentărilor după plecarea de la FCSB, în 2013, la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, Vlad Chiricheș are o explicație. A oferit-o prietenul și fostul coleg Florin Gardos, în exclusivitate la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Florin Gardoș face lumină în cazul accidentărilor repetate ale lui Vlad Chiricheș: „A fost prea mult volum”.

Vlad Chiricheș a jucat un an și jumătate la FCSB, care, în iarna lui 2012, l-a cumpărat de la Pandurii Tg. Jiu în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro. La finalul sezonului 2012-2013, după ce roș-albaștrii au cucerit cel de-al 24-lea titlu din istorie, Chiricheș a făcut obiectul unuia dintre cele mai scumpe transferuri din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Deși în România nu a avut niciodată probleme cu accidentările, odată cu plecarea de la FCSB au început ghinioanele. Actualul căpitan al naționalei României nu a reușit să se impună ca titular mai pe nicăieri în special din cauza accidentărilor. Chiricheș a rezistat doi ani la Spurs, iar apoi și-a trecut în CV Napoli, Sassuolo și Cremonese.

Florin Gardoș a încercat să explice cauza accidentărilor repetate suferite de prietenul și fostul său coleg de la FCSB și de la echipa națională. Pregătirea spartană a lui Thomas Neubert din primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf ar fi unul dintre motive.

ADVERTISEMENT

„A fost o discuție vis-a-vis de asta pe care am mai avut-o cu colegii de generație care au fost la FCSB în acea perioadă, dacă ce am făcut noi atunci a fost prea mult ca volum și prea mult ca uzură. Și poate fi asta o explicație.

Discuția asta a fost. Eu am plecat la 24, Chiri la 23. Acea perioadă cât am stat acolo și a fost acea uzură peste Premier League!”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

România se pregătește pentru debutul preliminariilor lui Euro 2024, iar căpitanul Vlad Chiricheș a jucat în acest sezon doar nouă meciuri la Cremonese. Accidentat recent, fundașul în vârstă de 33 de ani a revenit recent pe gazon, în victoria cu AS Roma, scor 2-1, când antrenorul Davide Ballardini l-a introdus în minutul 85.

Primele meciuri ale „tricolorilor” din calificările pentru Campionatul European de anul viitor sunt programate la finalul acestei lui. Pe 25 martie, selecționata lui Edi Iordănescu se va deplasa în Andorra, urmând ca pe 28 martie să primim vizita reprezentativei din Belarus. FANATIK a anunțat în exclusivitate care va fi marea surpriză a lui Iordănescu pentru cele două partide.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT