Sport

Faceți profit cu SuperGigi. Cele mai ofertante cote la derby-urile CFR Cluj – Universitatea Craiova și FCSB – Sepsi

SuperGigi vă ajută să faceți profit și pune la dispoziție cele mai ofertante cote la derby-urile CFR Cluj - Universitatea Craiova și FCSB - Sepsi.
05.05.2023 | 17:00
Faceti profit cu SuperGigi Cele mai ofertante cote la derbyurile CFR Cluj  Universitatea Craiova si FCSB  Sepsi
SuperGigi a propus cele mai tari cote pentru etapa cu numărul 7 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Etapa din SuperLiga bate la ușă, iar SuperGigi, cel mai tare specialist din pariuri, a venit într-o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu ponturi extrem de interesante. Cele mai tari cote vizează derby-urile Farul – Rapid, CFR Cluj – Universitatea Craiova și FCSB – Sepsi.

SuperGigi face profit cu meciurile din SuperLiga. Etapa începe la Voluntari

Meciul care deschide etapa cu numărul 7 din SuperLiga este FC Voluntari – CS Mioveni. Argeșenii sunt ca și retrogradați în divizia secundă, în timp ce FC Voluntari se luptă pentru primele locuri în play-out. „Avem Voluntari cu Mioveni. A doua e deja căzută, nu mai are nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Cred că Voluntari o să câștige foarte ușor meciul, dar ca să ne salvăm de anumite chestii vom lua ‘minim trei goluri Voluntari, cotă 2.45’”, a fost pronosticul dat de SuperGigi. Ziua de vineri este închisă tot de un meci din play-out.

Chindia Târgoviște primește vizita celor de la Petrolul, vineri, 5 mai, de la ora 20:30. Cu o victorie „lupii galbeni” vor urca pe prima poziție, însă echipa antrenată de Florin Pârvu nu deține licența UEFA și nu poate evolua în cupele europene. De cealaltă parte, Chindia are nevoie de victorie pentru a spera la evitarea locurilor care duc la barajul spre retrogradare.

ADVERTISEMENT

„Chindia – Petrolul. Chindia e în mare suferință, în timp ce Petrolul stă destul de bine, nu mai are emoții. Eu merg pe ‘X’, 3.20”, a fost varianta aleasă de SuperGigi la meciul Chindia Târgoviște – Petrolul. VEZI VIDEO AICI.

Cele mai tari cote propuse de SuperGigi la derby-urile Farul – Rapid și CFR Cluj – Universitatea Craiova

Ziua de sâmbătă este deschisă de duelul FC Botoșani – ”U” Cluj. SuperGigi consideră că cele două formații vor termina la egalitate. „Avem Botoșani cu ”U” Cluj. Botoșani nu prea are emoții. ”U” Cluj e în suferință. Merg pe un egal și la meciul acesta, cotă 3.20”, a spus Super Gigi.

ADVERTISEMENT

Farul nu are voie să facă pași greșiți după ce FCSB s-a apropiat la doar trei puncte în fruntea clasamentului. SuperGigi este de părere că meciurile extrem de solide făcute de Rapid contra rivalilor de la FCSB și CFR Cluj vor avea urmări.

„Farul – Rapid, un meci foarte tare cu conotații acolo sus. Cred că trebuie să câștige Farul meciul ăsta, așa simt, cotă 1.85. Rapid nu e ce trebuie în deplasare, nu va avea fani. Au avut două meciuri foarte grele care i-au obosit. Farul vine după un semieșec și chiar îi fuge titlul de sub picioare dacă o să calce greșit cu Rapid”, a fost pronosticul lui SuperGigi.

ADVERTISEMENT

În celălalt derby al etapei, SuperGigi a ales să profite de forma slabă a celor de la CFR Cluj. Ardelenii au trei înfrângeri consecutive în toate competițiile. „Avem CFR Cluj cu Universitatea Craiova. CFR Cluj e o echipă solidă, dar nu mai e ce a fost. Nu e o echipă slabă, dar cu siguranță acolo sunt ceva probleme. Eu o să merg pe ‘minim 4 cornere Universitatea Craiova’”, cotă 1,45.

Pronosticul lui SuperGigi pentru FCSB – Sepsi

FC U Craiova 1948 se luptă în continuare pentru primul loc în play-out și pentru cupele europene. Oltenii vor avea o misiune extrem de dificilă împotriva celor de la Hermannstadt. „Hermannstadt – FC U Craiova 1948 un meci tare și echilibrat.

Eu îl văd ‘1X’, cotă 1.42. Hermannstadt a pierdut neașteptat la UTA Arad, dar e o echipă care joacă. Eu nu cred că o să piardă acest meci cu FC U Craiova 1948”, a spus SuperGigi.

FC Argeș și UTA Arad își joacă probabil ultima carte pentru evitarea retrogradării directe. Dacă echipa lui Bogdan Vintilă va câștiga va trece peste UTA în clasament și îi va trimite pe arădeni direct pe locul retrogradabil. „FC Argeș – UTA Arad este un derby al retrogradării, e care pe care. ‘X2’, cotă 1.42”, a fost varianta lui SuperGigi.

La ultimul derby al rundei, SuperGigi a ales să parieze pe goluri. „FCSB – Sepsi, unde ești obligat să joci „1 solist”, dar e un joc periculos. ‘3+’, cotă 1.90”, a fost biletul construit de SuperGigi.

Pronosticurile lui SuperGigi:

  • FC Voluntari – CS Mioveni: „minim trei goluri FC Voluntari, cotă 2.45;
  • Chindia – Petrolul: „X”, cotă 3.20;
  • FC Botoșani – ”U” Cluj: „X”, cotă 3.20;
  • Farul – Rapid: „1”, cotă 1.85;
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova: „minim 4 cornere Universitatea Craiova”, cotă 1.45;
  • Hermannstadt – FC U Craiova 1948: „1X”, cotă 1.42;
  • FC Argeș – UTA Arad: „X2”, cotă 1.42;
  • FCSB – Sepsi: „3+”, cotă 1.90.
ADVERTISEMENT