News

Familia lui Mario Iorgulescu, mesaj de ULTIMĂ ORĂ: „Am luat legătura cu familia tânărului! Vom avea grijă de copii”

10.09.2019 | 12:12
Familia lui Mario Iorgulescu mesaj de ULTIMA ORA Am luat legatura cu familia tanarului Vom avea grija de copii

Familia lui Mario Iorgulescu a lansat un mesaj de ultimă oră prin care anunță că a luat legătura cu apropiații lui Dany Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.  Gabriela și Gino Iorgulescu precizează într-un comunicat de presă că vor avea grijă de cei doi copii care au rămas fără tată.

Familia lui Mario Iorgulescu a luat legătura cu apropiații lui Dany Vicol

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, transmite familia Iorgulescu.

familia iorgulescu
Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario. Sursa foto: digi24.ro

Înmormântarea victimei lui Mario va avea loc joi

Înmormântarea lui Dany Vicol, victima accidentului produs de fiul lui Gino Iorgulescu, va avea loc joi, 12 septembrie 2019, în comuna Rudeni. Acesta va fi îngropat lângă sora lui, care a murit la vârsta de 6 ani din cauza unei boli incurabile. Dany se întorcea, culmea, de la un priveghi în noaptea de 8 septembrie când s-a produs tragedia.

Soția lui Daniel nu putea merge la respectivul priveghi întrucât a rămas acasă să aibă grijă de bebelușul de patru luni de zile. Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin și avea o viteză de 240 de kilometri la oră.