Life

FANATIK a aflat unde e Florin Salam! Poliția îl așteaptă degeaba la declarații

FANATIK a aflat unde este, în aceste momente, Florin Salam și motivul pentru care polițiștii mai au de așteptat până să îl ia la întrebări pe manelist.
16.01.2024 | 13:31
FANATIK a aflat unde e Florin Salam Politia il asteapta degeaba la declaratii
Florin Salam e acuzat că ar fi agresat o tânără / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Manelistul Florin Salam este acuzat că ar fi agresat o tânără, într-un hotel de lux din București. Din acest motiv, polițiștii fac demersurile necesare pentru a-l audia, doar că, până la ora redactării acestui material le-a fost imposibil să dea de el.

Unde este Florin Salam” Managerul lui face dezvăluiri șocante

FANATIK a vorbit, în exclusivitate, cu managerul lui Florin Salam. Nicolae Constantin ne-a explicat ce se întâmplă, în aceste momente, cu artistul pe care îl managerizează. Mai mult, el ne-a explicat că agresiunea de care este acuzat Florin Salam este una inventată, invocând un nou caz de fake-news, precum cel în care manelistul a fost dat decedat.

ADVERTISEMENT

 ”E o știre falsă. Nu e nimic adevărat”, susține managerul lui Florin Salam. ”El nu mai cântă gratis la mafioți și i s-a făcut o manevră. Dar, dacă există o plângere, Poliția trebuie să o verifice, să te cheme la declarație. Este foarte ușor să depui asemenea declarații, dar se va demonstra că nu e nimic adevărat. E doar o măgărie”, mai explică Nicolae Constantin.

Mai mult, susține el, Florin Salam nu este genul care să bată femei, ci dimpotrivă. ”El nu bate femei, el nu a bătut în viața lui femei. Adiă, vă zic, femeile au făcut ce-au vrut cu el. La modul că, pe vremuri, când mai făcea și el prostii, dacă i se cereau 500, el plătea 1.500”, mai susține managerul lui.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Florin Salam se va prezenta, susține managerul, la declarații. Dar o va face abia când va avea timpul disponibil. Nu de altceva, dar, de câteva zile, manelistul este plecat din România, alături de frumoasa lui soție, Roxana Dobre.

”Acum este plecat în Spania. E plecat cu Roxana Dobre. Îl așteaptă degeaba acum la audieri. Nu au ce declarații să ia acum, dar când vine acasă, o va face. Nu fuge el de declarații. Și atunci o să se afle adevărul. El acum e în Spania, e naș acolo”, ne-a mai dezvăluit managerul lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o damă de companie

Florin Salam este acuzat că, pe 1 ianuarie, ar fi agresat o tânără, la un hotel de lux. Conform informațiilor scurse în presă, tânăra cu pricina ar fi fost lovită de manelist după ce între ei s-ar fi consumat un act sexual pentru care manelistul ar fi plătit bani.

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, se arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT

Desigur, a fost deschis un dosar penal, urmând ca Florin Salam să fie audiat. ”A fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se mai indică în comunicarea oficială.

Aluziile cu privire la o posibilă înscenare făcute de managerul artistului vin după ce, anul trecut, Florin Salam a fost implicat într-un proces cu membrii ai clanului Duduianu. Procesul, aflat acum în faza de apel, s-a lăsat cu condamnări grele pentru liderii interlopi și datorită depoziției făcute de manelistul care ar fi fost șantajat.

ADVERTISEMENT
Tags: