Life

Care este starea lui Florin Salam. Dezvăluirea făcută de Betty Salam: “Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare”

Cum se mai simte Florin Salam? Ce a dezvăluit fiica artistului, Betty Salam? Tânăra a făcut declarații despre starea de sănătate a tatălui
29.11.2023 | 08:07
Care este starea lui Florin Salam Dezvaluirea facuta de Betty Salam Nu va lasa nici chestia asta sal doboare
Florin Salam a fost internat în această vară, în străinătate. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a oferit noi detalii despre tatăl ei. Tânăra a dezvăluit cum se mai simte interpretul de manele, după ce în această vară s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de internare. Atunci, Florin Salam a optat pentru un spital din afară și și-a anulat multe concerte.

Cum se mai simte Florin Salam? Dezvăluiri făcute de fiica sa, Betty Salam

În ultima vreme, starea de sănătate a lui Florin Salam a fost subiect de dezbatere în spațiul public, după ce în această vară și-a anulat o parte dintre numeroasele evenimente pentru a se interna în spital. Doctorii i-au recomandat solistului să facă o pauză. Cum se simte acum?

ADVERTISEMENT

Betty Salam și tatăl ei, Florin Salam, au o legătură specială. Ei par a fi un model de relație tată-fiică pentru ceilalți, datorită iubirii pe care și-o poartă. Au lansat și melodii despre legătura aparte dintre ei, iar acestea au dominat trendingul de pe youtube.

De curând, aflată la un eveniment monden, Betty Salam a mărturisit că Florin Salam ”este foarte bine și a fost întotdeauna bine”, dar că i se mai întâmplă să obosească având în vedere că este foarte solicitat să cânte la diferite evenimente.

ADVERTISEMENT

Betty Salam își cunoaște tatăl foarte bine și crede că nici oboseala nu-i poate sta în cale la cât de puternic este. Cântăreața consideră că singurul rival al părintelui său, și unicul care ar putea să-l doboare, este chiar el însuși. ”Eu știu sigur că am un tată puternic”, mai transmite tânăra.

”Tata este foarte bine și a fost întotdeauna bine. Un om care va munci și muncește extraordinar de mult, există posibilitatea să obosească la un moment dat. Asta nu înseamnă că îl va doborî ceva, nu.

ADVERTISEMENT

Singurul lui dușman care ar putea să îl doboare este el, dar nu va lăsa nici chestia asta să îl doboare. Eu știu sigur că am un tată puternic. Știu și simt asta, pentru că sunt a lui.”, a spus Betty Salam pentru WOWbiz

Cum se mai înțelege Betty Salam cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Divorțează?

Betty Salam a vorbit și despre zvonurile din ultima perioadă, legate de un posibil divorț de soțul ei, Cătălin Vișănescu, alături de care are un fiu. Artista neagă despărțirea și recunoaște că mai există, uneori, tensiuni, ca în orice cuplu/căsnicie.

ADVERTISEMENT

”Nu s-a certat nimeni cu nimeni. Dacă există relație perfectă, arătați-mi și vă spun eu că acolo nu există iubire. Într-o relație în care există iubire, mai sunt și certuri și cea mai frumoasă e dulcea împăcare. Cea mai dulce împăcarea este. Noi comunicăm foarte mult, ne respectăm, suntem unul lângă celălalt, cred că asta e cel mai important”, a mai spus Betty Salam.

ADVERTISEMENT