Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, ediție specială de Paște, vineri, ora 12:00. Horia Ivanovici, unu la unu cu Robert Niță, despre situația de la Rapid și povești memorabile din carieră

Vineri, de la ora 12:00, ediţie specială de Paşte la FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici și Robert Niță vor vorbi despre situația din Giulești și despre cariera rapidistului.
03.05.2024 | 10:20
Fanatik SuperLiga editie speciala de Paste vineri ora 1200 Horia Ivanovici unu la unu cu Robert Nita despre situatia de la Rapid si povesti memorabile din cariera
Horia Ivanovici vs Robert Niță, ediție specială Fanatik SuperLiga, vineri de la ora 12:00. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în Vinerea Mare cu o nouă ediţie specială de Paşte. De la ora 12:00, Horia Ivanovici vă invită la o discuție unu la unu cu Robert Niță pe tema situației explozive de la Rapid, dar vor fi rememorate și momentele speciale din cariera de jucător.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, ora 12:00. Horia Ivanovici, unu la unu de Paşte cu Robert Niță

În noua ediție a show-ului, Robert Niță va discuta în prima parte despre situația problematică de la Rapid. Giuleștenii nu reușesc să își revină în play-off și sunt la un punct deasupra celor de la Sepsi, formația de pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

În schimb, în cea de-a doua parte a emisiunii, Robert Nișă va rememora cele mai importante momente din cariera sa de fotbalist. Fostul atacant al giuleștenilor a strâns numeroase povești interesante și amuzante din perioada în care lumea îl asocia cu fraza care l-a făcut celebru “Sunt bun, dar nu mă vede nimeni“.

Robert Niță, despre dezastrul de la Rapid

Robert Niță a analizat, recent, la FANATIK SUPERLIGA ceea ce se întâmplă la Rapid. Fostul atacant al giuleștenilor este de părere că lucrurile nu stau deloc bine pe partea sportivă, iar experimentul cu Bogdan Lobonț ca antrenor principal a eșuat.

ADVERTISEMENT

“Căpriorii a nu bat pe nimeni. Nu fac nimic căpriorii, din păcate. E cea mai slabă echipă din momentul de față din SuperLigă. Avantajul anul ăsta este că sunt în play-off. Dacă erai în play-out, aveai meci greu cu Botoșani.

E un moment greu. Oamenii vin, chiar dacă nu sunt în număr foarte mare ca la ultimele partide. Galeria susține echipa până la final. Nu ai alibiuri, nu ai de ce să te legi.

ADVERTISEMENT

E îngrijorător că se fac niște investiții. E îngrijorător că ești la 4 puncte în spatele FCSB-ului și ajungi ca în play-off să fii ciuca bătăilor. Este cea mai grea perioadă de când domnul Șucu s-a alăturat proiectului. Chiar dacă sunt investiții și ai o administrație puternică, e greu să gestionezi fără o parte sportivă care să te ajute.

Dacă nu ai un echilibru e foarte greu. E nevoie de rezultate sportive. Din păcate, rezultatele sportive nu apar în momentul de față. E greu. S-a încercat varianta cu Bogdan Lobonț, dar acest experiment a eșuat”, a fost analiza lui Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, în direct pe site-ul FANATIK.RO

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
SIMONA HALEP a RECUNOSCUT! ANUNȚUL ZILEI: Vă mulțumesc celor care mă susțineți
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Exclusiv: Florin Spătaru întâlnire de taină în Capitală. Ce face fostul ministru al...
Exclusiv: Florin Spătaru întâlnire de taină în Capitală. Ce face fostul ministru al economiei când nu îl vede nimeni
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori