Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 25 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după Sepsi – FCSB

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție, luni, 25 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, alături de Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Robert Niță după Sepsi - FCSB.
24.09.2023 | 18:58
Fanatik SuperLiga luni 25 septembrie ora 1030 Horia Ivanovici are invitati de top dupa Sepsi  FCSB
Fanatik SuperLiga, luni, 25 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, alături de invitați de top după Sepsi - FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție incendiară, luni, 25 septembrie, ora 10:30. HORIA IVANOVICI vă invită ”Să facem show”, după derby-urile etapei a 10-a. Emisiunea poate fi urmărită LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 25 septembrie, ora 10:30, cu Horia Ivanovici și invitați de top după Sepsi – FCSB

Ne apropiem cu pași repezi de finalul etapei cu numărul 10 din SuperLiga, rundă ce a programat derby-uri extrem de spectaculoase. Farul s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-0, în timp ce Universitatea Craiova s-a ales doar cu un punct după deplasarea de la Cluj împotriva „studenților”.

ADVERTISEMENT

Sepsi – FCSB și Rapid – CFR Cluj sunt derby-urile rundei, așadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a sta cu ochii pe analizele și comentariile pertinente ale lui Horia Ivanovici și a invitaților de gală.

Horia Ivanovici și invitații Sorin Cârțu, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Robert Niță vor analiza în amănunt toate meciurile unei etape de-a dreptul incendiare. Totodată, vor fi prefațate duelurile ce vor avea loc la mijlocul săptămânii viitoare în faza grupelor Cupei României.

ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA vor pune la bătaie toate armele pentru o nouă ediție memorabilă a emisiunii. Premiera are loc luni, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ne așteaptă o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu invitați de top, discuții extrem de interesante și intervenții telefonice pe măsură. Horia Ivanovici, Sorin Cârțu, Robert Niță, Vivi Răchită și Andrei Vochin vor întoarce pe toate fețele tot ce mișcă în sportul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Fiecare ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, numai pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT