Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid – U Craiova

Fanatik SuperLiga programează o ediție incendiară, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Andrei Vochin, Sorin Cârțu, Nicolae Dică și Robert Niță.
29.04.2024 | 19:42
Fanatik SuperLiga marti 30 aprilie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top dupa Rapid  U Craiova
Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid - U Craiova. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție spectacol, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Emisiunea se vede în direct pe www.fanatik.ro. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu invitați de top după Rapid – Universitatea Craiova, derby-ul care trage cortina peste etapa a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid – U Craiova

FCSB a devenit matematic campioană cu 3 etape rămase până la finalul sezonului după victoria de pe teren propriu cu Farul, scor 2-1. Totuși, lupta acerbă pentru Europa și pentru supraviețuire continuă, iar cluburile din SuperLiga pun toate armele pe masă pentru ultimele bătălii.

ADVERTISEMENT

Un episod important din lupta pentru locurile de cupe europene are loc luni seară în Giulești. Rapid primește vizita Universității Craiova, iar cu o înfrângere, echipa lui Bogdan Lobonț își poate lua adio de la pozițiile care duc în Europa.

Cristi Coste vă așteaptă cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după duelul din Giulești. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Veți fi la curent cu cele mai tari informații la zi din sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Vor fi analizate toate meciurile tari ale rundei. Dinamo are o misiune infernală de a se salva de la retrogradare, în timp ce FC U Craiova respiră după victoria cu U Cluj, scor 3-2. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

Cristi Coste îi are alături pe invitații de top Andrei Vochin, Nicolae Dică și Robert Niță. De asemenea, direct de la Craiova, Sorin Cârțu spune lucrurilor pe nume după derby-ul Rapid – U Craiova. Fostul președinte al oltenilor, actualmente specialist FANATIK SUPERLIGA analizează în amănunt duelul incendiar din Giulești.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților