Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid – U Craiova

Fanatik SuperLiga programează o ediție incendiară, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Andrei Vochin, Sorin Cârțu, Nicolae Dică și Robert Niță.
29.04.2024 | 19:42
Fanatik SuperLiga marti 30 aprilie ora 1030 Cristi Coste spectacol cu invitati de top dupa Rapid  U Craiova
Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid - U Craiova. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție spectacol, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Emisiunea se vede în direct pe www.fanatik.ro. Cristi Coste vă invită „Să facem show” cu invitați de top după Rapid – Universitatea Craiova, derby-ul care trage cortina peste etapa a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste, spectacol cu invitați de top după Rapid – U Craiova

FCSB a devenit matematic campioană cu 3 etape rămase până la finalul sezonului după victoria de pe teren propriu cu Farul, scor 2-1. Totuși, lupta acerbă pentru Europa și pentru supraviețuire continuă, iar cluburile din SuperLiga pun toate armele pe masă pentru ultimele bătălii.

ADVERTISEMENT

Un episod important din lupta pentru locurile de cupe europene are loc luni seară în Giulești. Rapid primește vizita Universității Craiova, iar cu o înfrângere, echipa lui Bogdan Lobonț își poate lua adio de la pozițiile care duc în Europa.

Cristi Coste vă așteaptă cu cele mai tari reacții, comentarii și analize după duelul din Giulești. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. Veți fi la curent cu cele mai tari informații la zi din sportul românesc.

ADVERTISEMENT

Vor fi analizate toate meciurile tari ale rundei. Dinamo are o misiune infernală de a se salva de la retrogradare, în timp ce FC U Craiova respiră după victoria cu U Cluj, scor 3-2. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

Cristi Coste îi are alături pe invitații de top Andrei Vochin, Nicolae Dică și Robert Niță. De asemenea, direct de la Craiova, Sorin Cârțu spune lucrurilor pe nume după derby-ul Rapid – U Craiova. Fostul președinte al oltenilor, actualmente specialist FANATIK SUPERLIGA analizează în amănunt duelul incendiar din Giulești.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, marți, 30 aprilie, ora 10:30. Spectacolul continuă

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT