Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 8 august, 10:30. Horia Ivanovici și invitați de top analizează la sânge etapa

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marți, 8 august, ora 10:30. Horia Ivanovici va analiza etapa a 4-a alături de invitații Mihai Stoichiță, Robert Niță și Florin Gardoș.
07.08.2023 | 20:25
Fanatik SuperLiga marti 8 august 1030 Horia Ivanovici si invitati de top analizeaza la sange etapa
Fanatik SuperLiga, marți, 8 august, 10:30. Horia Ivanovici, alături de invitați de top. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară, marți, 8 august, de la ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show”, după finalul etapei cu numărul 4 din SuperLiga. Emisiunea se vede LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 8 august, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, Mihai Stoichiță, Robert Niță și Florin Gardoș

Etapa a 4-a din SuperLiga a fost extrem de spectaculoasă atât pe teren, cât și în tribune. Aşadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a sta cu ochii pe analizele și comentariile pertinente ale lui Horia Ivanovici și a invitaților de gală.

ADVERTISEMENT

Sepsi – Oțelul și FC Voluntari – Rapid sunt duelurile care marchează finalul etapei a patra din campionatul românesc. Veți afla cele mai tari reacții după rezultatele meciurilor din etapa a patra. Totodată, va fi pregătit terenul pentru duelurile tari ce sunt programate în următoarea perioadă.

FCSB este liderul incontestabil al începutului de sezon în SuperLiga. Echipa lui Gigi Becali are patru victorii în tot atâtea partide în campionat și și-a anunțat candidatura pentru lupta la titlu. Totodată, va fi analizată bătălia pentru supraviețuire pe prima scenă a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

După patru etape, „lanterna roșie” a campionatului este Dinamo, care a adunat un singur punct, scor 1-1 cu U Cluj în etapa a patra. De asemenea, vor fi scoase la lumină toate detaliile înainte de meciurile tur ale lui FCSB, Farul și Sepsi din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League.

Toate cele trei formații românești luptă joi în primul meci al „dublei” pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. Horia Ivanovici, Mihai Stoichiță, Robert Niță și Florin Gardoș vor întoarce pe toate fețele tot ce mișcă în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT