Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 12 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 4-a din play-off și play-out

Fanatik SuperLiga continuă spectacolul, vineri, 12 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Bănel Nicoliță, Giani Kiriță și Alin Buzărin.
11.04.2024 | 21:20
Fanatik SuperLiga vineri 12 aprilie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top inainte de etapa a 4a din playoff si playout
FANATIK SUPERLIGA vineri 12 aprilie. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 12 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste vă invită Să facem show” cu analize, exclusivități și comentarii înainte de startul etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Emisiunea va putea fi urmărită în direct pe FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, vineri, 12 aprilie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de etapa a 4-a din play-off și play-out

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA de vineri, 12 aprilie, Cristi Coste și invitații săi de top vor discuta despre duelurile care vor avea loc în etapa a 4-a din play-off și play-out. Runda aceasta de play-off va fi deschisă de Universitatea Craiova – Farul.

ADVERTISEMENT

Formația din Bănie va încerca să se apropie de liderul FCSB. În timp ce constănțenii vor încerca să vină cât mai aproape de locurile care duc în Europa. Duminică, FCSB va merge în Gruia pentru meciul cu formația lui Dan Petrescu, CFR Cluj. Etapa de play-off se va încheia cu duelul de pe Giulești dintre Rapid și Sepsi.

În play-out, UTA Arad va primi vizita celor de la Hermannstadt vineri. Sâmbătă și duminică vor avea loc restul duelurilor din play-out. Meciurile sunt: Voluntari – Oțelul, U Cluj – Petrolul, Botoșani – FCU Craiova și Dinamo – Poli Iași. Duminică se anunță o bătălie care pe care între cele patru formații din zona roșie a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Personaje importante din fotbalul românesc vor intra în direct prin telefon și vor spune lucrurilor pe nume înainte de o nouă etapă incendiară. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK.

Supershow în fiecare vineri la Fanatik SuperLiga

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc.

Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA. În fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1.