Sport

Programul etapei a 4-a din play-off și play-out SuperLiga. Când se joacă CFR Cluj – FCSB

S-a stabilit programul etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLiga. Capul de afiș al rundei este CFR Cluj - FCSB.
04.04.2024 | 19:50
Programul etapei a 4a din playoff si playout SuperLiga Cand se joaca CFR Cluj  FCSB
Programul etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Când este programat derby-ul CFR Cluj - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat programul etapei a 4-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Runda care are loc în intervalul 12-15 aprilie programează derby-urile Universitatea Craiova – Farul și CFR Cluj – FCSB.

Programul etapei a 4-a din play-off-ul SuperLigii. Când se joacă CFR Cluj – FCSB

Etapa a 4-a din play-off-ul SuperLigii este deschisă de derby-ul Universitatea Craiova – Farul. Duelul de pe „Ion Oblemenco” a fost programat vineri, 12 aprilie, de la ora 20:30. Etapa de play-off continuă duminică, 14 aprilie, ora 21:00 cu derby-ul CFR Cluj – FCSB.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al rundei a 4-a din play-off-ul SuperLigii are loc luni, 15 aprilie, ora 20:30. Rapid primește vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Cu 8 etape rămase până la finalul sezonului, FCSB este lider autoritar, la 7 puncte distanță de locul 2 ocupat de Universitatea Craiova.

Programul etapei a 4-a din play-off SuperLiga: 

Vineri, 12 aprilie

  • ora 20:30 Universitatea Craiova – Farul

Duminică, 14 aprilie

  • ora 21:00 CFR Cluj – FCSB

Luni, 15 aprilie

  • ora 20:30 Rapid – Sepsi

Programul etapei a 4-a din play-out SuperLiga. Când se joacă Dinamo – Poli Iași

Etapa a 4-a din play-out are ca punct de plecare duelul dintre UTA Arad și Hermannstadt, vineri, 12 aprilie, ora 17:30. Ambele formații luptă pentru primele locuri în play-out-ul SuperLigii alături de U Cluj, Hermannstadt sau Petrolul.

ADVERTISEMENT

Dinamo bifează al doilea meci pe teren propriu în play-out, duminică, 14 aprilie, ora 18:15. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că echipa din Ștefan cel Mare a făcut recurs, după suspendarea de 4 etape a terenului pe care a primit-o după incidentele de la meciul cu UTA Arad, scor 1-0.

„Câinii” vor afla decizia marți, 9 aprilie, la ora 14:00, după ce Comisia de Recurs a amânat în primă fază luarea unei decizii. În etapa a 4-a din play-out-ul SuperLigii, FC Botoșani are meci complicat la retrogradare cu FC U Craiova, în timp ce FC Voluntari primește vizita Oțelului Galați.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 4-a play-out SuperLiga: 

Vineri, 12 aprilie

  • ora 17:30 UTA Arad – Hermannstadt

Sâmbătă, 13 aprilie

  • ora 17:00 FC Voluntari – Oțelul Galați
  • ora 21:30 U Cluj – Petrolul Ploiești

Duminică, 14 aprilie

  • ora 13:30 FC Botoșani – FC U Craiova
  • ora 18:15 Dinamo – Poli Iași

Programul FCSB până la finalul sezonului

Înainte de derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a, FCSB dă piept pe teren propriu cu Universitatea Craiova, duminică, 7 aprilie, ora 20:30, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii.

În ultima rundă a turului din play-off, FCSB o înfruntă pe marea rivală Rapid. În ultimele 5 meciuri, FCSB le înfruntă, pe rând, pe Sepsi (deplasare), Farul (acasă), Universitatea Craiova (deplasare), CFR Cluj (acasă) și Rapid (deplasare).

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali a câștigat în prima etapă cu Sepsi, scor 2-1. În a doua rundă, FCSB a trecut de campioana Farul, scor 1-0 la Ovidiu. Formația „roș-albastră” este aproape de câștigarea primului titlu după o pauză de 9 ani.

ADVERTISEMENT