Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, vineri, 8 martie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top înainte de ultima etapă a sezonului regulat

Fanatik SuperLiga revine vineri, 8 martie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin, dar și pe SuperGigi care vine cu SuperPariuri.
07.03.2024 | 18:19
Fanatik SuperLiga vineri 8 martie ora 1030 Cristi Coste are invitati de top inainte de ultima etapa a sezonului regulat
Fanatik SuperLiga revine vineri, 8 martie, ora 10:30. Cristi Coste îi are alături pe Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin, dar și pe SuperGigi care vine cu SuperPariuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, vineri, 8 martie, începând cu ora 10:30. Cristi Coste va invită ”Să facem show” înainte de ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga. Emisiunea poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 8 martie, ora 10:30. Cristi Coste, invitați de top înainte de etapa a 30-a

Cristi Coste vă așteaptă, vineri, 8 martie, ora 10:30, pe FANATIK.RO cu o ediție de-a dreptul incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Runda cu numărul 30 din campionatul românesc, ultima a sezonului regulat, programează meciuri extrem de interesante.

ADVERTISEMENT

Etapa începe cu cele 5 partide care vor stabili ultimele două echipe care vor accede în play-off. Farul Constanța, Universitatea Cluj, Sepsi OSK, FC Hermannstadt și UTA Arad joacă în deplasare și își fac calcule pentru a prinde Top 6.

Ultima rundă a sezonului regulat programează și două mary derby-uri în SuperLiga. Rapid joacă pe Arena Națională cu FCSB într-o partidă cu implicații la titlu, iar la Craiova are loc confruntarea Băniei dintre FC U și Universitatea.

ADVERTISEMENT

Vor fi prefațate și analizate în detaliu toate meciurile etapei. Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Cristi Coste va face spectacol alături invitații deja consacrați Robert Niță, Giani Kiriță și Alin Buzărin.

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Cristi Coste și invitaților săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 8 martie, ora 10:30. SuperPariuri cu SuperGigi

Pentru că e vineri, SuperGigi vine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”. Cel mai tare specialist în pariuri sportive din România dezvăluie cele mai tari ponturi, cote și pronosticuri pentru meciurile rundei cu numărul 30 din SuperLiga.

Coordonatorul Super Social de la SUPERBET ia la rând meciurile din SuperLiga și plasează în direct biletul cu șanse mari de câștig. FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT