Sport

S-au vândut toate biletele la Rapid – FCSB! Fostul lider de galerie al giuleștenilor, mesaj pentru Mihai Stoica

Rapid primește vizita lui FCSB, în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga. Înfruntarea va avea loc sâmbătă, 9 februarie, de la 20:00.
06.03.2024 | 21:47
Sau vandut toate biletele la Rapid  FCSB Fostul lider de galerie al giulestenilor mesaj pentru Mihai Stoica
Rapid primește vizita lui FCSB, în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Rapid și FCSB, din etapa cu numărul 30 a SuperLigii, va avea loc pe Arena Națională. Giuleștenii se află în acest moment la 12 puncte în spatele liderului FCSB, urmând ca acestea să se înjumătățească la intrarea în play-off.

Au fost vândute toate biletele pentru meciul Rapid – FCSB

Înaintea meciului Rapid – FCSB, Gheorghe Răducanu, fostul lider al giuleștenilor, a declarat că au fost vândute toate biletele pentru derby.

ADVERTISEMENT

”După cum ați observat, s-au vândut toate biletele. Domnul Șucu a dorit foarte mult să jucăm pe Arena Națională, pentru că erau foarte mulți oameni care își doreau să participe la acest meci. Pentru noi era mai bine să jucăm în Giulești.

Sunt foarte mulți suporteri care nu au fost de acord, dar am făcut un compromis pentru toți rapidiștii, să aibă posibilitatea să meargă la acest meci. Sub nicio formă nu vor fi mai mulți FCSB-iști. Biletele au fost comercializate doar la casele stadionului.

ADVERTISEMENT

Pe online au avut prioritate abonații noștri. Nu cred că un rapidist adevărat va cumpăra bilete pentru cei de la FCSB. Sunt șase-șapte mii de abonați, iar fiecare abonat a avut posibilitatea să cumpere nouă bilete.

Nu se pune problema ca un suporter al lui Rapid să cumpere bilete pentru fanii FCSB, noi nu avem prietenie cu steliștii, cu dinamoviștii. În cazul în care se epuizează aceste bilete, vor fi suplimentate.

ADVERTISEMENT

Vom da mai multe bilete în măsura în care se poate, cu limitele impuse de Jandarmerie”, a declarat Gheorghe Răducanu, pentru Digi Sport.

Gheorghe Răducanu, mesaj pentru Mihai Stoica: ”Eu așa am auzit”

Fostul lider de galerie al Rapidului a răspus și la mesajul publicat de Mihai Stoica pe rețelele de socializare, conform căruia fanii FCSB nu au beneficiat de toate biletele promise.

ADVERTISEMENT

”Suporterii FCSB nu au vrut de la început toată peluza. Mustață (n.r. liderul galeriei FCSB) a zis că nu vrea toată peluza, că el vrea doar cinci la sută. Eu așa am auzit. Cu toate că nu meritau, am fost deschiși și le-am arătat că suntem fair play.

E un spectacol unde trebuie să ne comportăm civilizat. E un meci important pentru ambele echipe, cred că se poate relansa campionatul”, a mai adăugat Gheorghe Răducanu.

ADVERTISEMENT
Tags: