Sport

Fanii CSA Steaua au răbufnit după egalul cu CSM Slatina: „Demisia, lăutarilor! Afară din Ghencea!”

Suporterii lui CSA Steaua au răbufnit după egalul cu CSM Slatina din Ghencea, scor 1-1, în etapa cu numărul 7 din Liga 2 Casa Pariurilor.
25.09.2023 | 21:38
Fanii CSA Steaua au rabufnit dupa egalul cu CSM Slatina Demisia lautarilor Afara din Ghencea
Suporterii lui CSA Steaua au răbufnit după egalul cu CSM Slatina. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua continuă să facă pași greșiți în liga secundă. Formația pregătită de Daniel Oprița a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în campionat și ocupă abia locul 13 în clasament. În ultima etapă, „militarii” au smuls un egal pe final cu CSM Slatina, scor 1-1. Puștiul David Matei a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90.

Fanii CSA Steaua au răbufnit după egalul cu CSM Slatina: „Demisia, lăutarilor! Afară din Ghencea!”

Suporterii celor de la CSA Steaua au „explodat” după un nou meci fără victorie. După 7 etape, echipa MApN a adunat doar 8 puncte și are o singură victorie în campionat. La finalul partidei cu CSM Slatina, suporterii prezenți în Ghencea i-au băgat în ședință pe jucători.

ADVERTISEMENT

Ulterior, printr-o postare pe pagina de facebook, cei de la Glasul Armatei au cerut demisii și au precizat că toate secțiile care aparțin Clubului Sportiv al Armatei se află într-o stare deplorabilă.

„DEMISIA, lăutarilor! Afară din Ghencea! Steaua București este în moarte clinică. Nu ne referim doar la Secția de Fotbal, ci la tot clubul sportiv. La sporturile de echipă e jale! Handbalul, Fotbalul, Hocheiul – secții cu istorie și tradiție ale clubului militar – sunt astăzi la pământ. Doar la Polo si Rugby mai ținem steagul sus, dar pentru un club ca Steaua asta e mult prea puțin.

ADVERTISEMENT

Cine este de vină pentru starea jalnică a sportului stelist? Tractoriștii, habarniștii și incompetenții semi-analfabeți care conduc destinele clubului Steaua, plus corupția și nepăsarea crasă de la vârful MApN. Ne referim aici la clanul Bachide – Roșu – Tîlvăr care face jocurile clonei FC Fcsb și sabotează CSA Steaua la ordinul mafiei PSD.

Tractoriștii analfabeți Bichir, Cian, Popa, Barbu sunt doar sclavii politrucilor și trădătorilor care îsi bat joc de Steaua de la cel mai înalt nivel al MApN”, se arată în postarea celor de la Glasul Armatei.

ADVERTISEMENT

Suporterii CSA Steaua i-au băgat în ședință pe jucători după remiza cu Slatina: „Suntem într-o situație delicată”

Dean Beța a dezvăluit la flash-interviu că suporterii le-au reproșat lipsa de atitudine. Căpitanul echipei lui Daniel Oprița este conștient de perioada delicată pe care o traversează CSA Steaua.

„Nu avem multe de spus. Trebuie să băgăm capul în pământ și să muncim mai mult. Nu e bine pentru nimeni. Suntem într-o situație delicată. Nu vrem să căutăm scuze. E etapa a 7-a. Am avut meciuri în care am jucat bine.

ADVERTISEMENT

Lipsa de rezultate ne-a dat în spate ca moral. Indiferent de situație, trebuia să câștigăm. Ne-au reproșat lipsa de atitudine. Cu o victorie, eram în lupta pentru play-off. Trebuie să schimbăm ceva, nu se mai poate. Trebuie schimbat de la început până la final!”, a declarat Dean Beța.

„Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această pasă proastă”

David Matei i-a adus un punct Stelei după o reușită cu capul din pasa lui Chipirliu. Crescut la Academia „Gheorghe Hagi”, puștiul în vârstă de 17 ani a marcat primul gol în acest sezon pentru CSA Steaua. La finalul partidei cu Slatina, Matei a pus presiune pe colegii săi.

„Mai mult plâng decât râd. Sunt fericit că am reușit să marchez primul meu gol sezonul acesta, dar dezamăgit că nu am obținut decât un punct. Nu știu, nu pot să-mi dau seama, habar n-am. Încă nu suntem destul de uniți, nu suntem echipa aia care să se bată pentru locurile 1-2.

Nu e problemă cu suporterii, până la urmă și ei vor de la noi să câștigăm meci de meci. Trebuie să arătăm că suntem fotbaliști pe teren. 100% există o ieșire, dar nu știu să o zic încă.

Sunt tânăr, nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această pasă proastă. Da, și eu, dar sunt alți jucători mai experimentați care ar trebui s-o scoată din această pasă proastă”, a spus David Matei.

ADVERTISEMENT
Tags: