Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 7. CSA Steaua, egal chinuit cu CSM Slatina. Clasamentul actualizat

CSA Steaua a obținut o remiză chinuită cu CSM Slatina, scor 1-1, în meciul care a închis etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Gazdele au înscris în ultimul minut regulamentar.
25.09.2023 | 19:47
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 7 CSA Steaua egal chinuit cu CSM Slatina Clasamentul actualizat
CSA Steaua a remizat pe teren propriu cu CSM Slatina, scor 1-1, în etapa a 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
25-09-2023
14:38

CSA Steaua - CSM Slatina 1-1 (Maftei 90 / D. Marin 33)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. CSA Steaua a obținut un punct chinuit în Ghencea. „Militarii” au terminat la egalitate, scor 1-1 meciul cu CSM Slatina din etapa a 7-a a ligii secunde. 

Clasament

Min. 90: GOOOL CSA Steaua! Chipirliu centrează foarte bine, iar Matei înscrie cu o lovitură de cap. 

Min. 87: Ciocâlteu trimite spre poartă din afara careului, iar mingea este deviată în corner de portarul Stelei. 

Min. 74: Chipirliu șutează din prima de la margine, însă execuția fotbalistului Stelei lovește bara. Cea mai mare ocazie de gol pentru gazde. 

Min. 58: Dragu șutează de la mare distanță, iar balonul trece puțin pe lângă țintă. 

Min. 44: Chunchukov a lovit extrem de slab cu capul dintr-o poziție favorabilă. Mingea a trecut paralel cu poarta. 

Min. 33: GOOOL CSM Slatina! Oaspeții înscriu după o fază construită excelent. Denis Alexandru Marin înscrie, după ce Dragu a lăsat excelent mingea. Șutul puștiului de 19 ani se duce în plasa laterală. 

Min. 24: Doman șutează de la distanță, iar portarul „militarilor” respinge în corner cu ceva dificultăți. 

Min. 6: Ocazie uriașă de gol pentru CSM Slatina. Frânculescu respinge în față un șut de la distanță, iar Dragu a fost aproape să deschidă scorul. Mingea este respinsă în corner. 

Min. 1: Partida din Ghencea a început!

CSA Steaua: Frânculescu – Maftei, Vîrtej, Beța, Ilie – Mancuso, Sierra, Enceanu – Drăghici, Chunchukov, Chipirliu. Rezerve: Pop, Matei, Bărbulescu, Walace, Dobrescu, Raicu, Boiciuc, Topuzov, Buziuc. Antrenor: Daniel Oprița. 

CSM Slatina: Dincă – Mitran, Sălcianu, Mondragon, Pisăru – Matei, Toma D. – Răsdan, Doman, Marin – Dragu. Rezerve: Silveanu, Tegle, Gheorghe, Toma C., Donca, Ciocâlteu, Popa, Radu, Ion. Antrenor: Daniel Oprescu.

24-09-2023
08:27

Unirea Dej - Unirea Slobozia 0-0. Cum arată clasamentul

  • Unirea Dej – Unirea Slobozia 0-0
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
23-09-2023
08:01

Rezultatele de sâmbătă în Liga 2 Casa Pariurilor

Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
  • CS Tunari – Csikszereda 1-0 (Plumbuitu 26)
  • Viitorul Tg. Jiu – Corvinul 2-1 (Gîrbița 10, Brînzan 54 / Chindriș 35)
  • Metaloglobus – Ceahlăul 2-1 (Honciu 44, Huiban 88  / Moraru 13)
  • Chindia Târgoviște – CS Dumbrăvița 4-0 (Călin 43, Jah 45+1, Botogan 48, Moldoveanu 81)
  • CSM Reșița – Concordia Chiajna 3-2 (Burlacu 14, Dudea 90+2, Rimovecz 90+7 / Moise 38, Bălan 71)
  • CSM Alexandria – FC Argeș 0-4 (Turda 5, Angelov 38)
  • CS Mioveni – Progresul Spartac 3-1 (Gutea 13, Bolohan 50, Blănaru 58 / Chirițoiu 54)
22-09-2023
12:51

Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1 (Hernando 23, 48 / Brîncoveanu 45+1)

Clasamentul din Liga 2 Casa Pariurilor: 

Clasament Liga 2
Clasament Liga 2

FINAL de meci! Şelimbăr se impune cu 2-1 şi se desprinde la cinci puncte de Corvinul Hunedoara în fruntea clasamentului. Echipa lui Claudiu Niculescu administrează prima înfrângere oaspeţilor. 

Min. 48: GOOOOOOOOL, Şelimbăr! Hernando înscrie cu o lovtură de cap şi face “dubla”

Start în repriza secundă 

PAUZĂ! Se intră la cabine cu 1-1

Min. 45+1: GOOOOOOOOL, Buzău! Brîncoveanu, în vârstă de 17 ani, readuce egalitatea înainte de pauză. 

Min. 23: GOOOOOOOL, Şelimbăr! Hernando marchează cu un şut puternic din unghi. Greab, învins

Start de meci! 

Echipele de start în Şelimbăr – Gloria Buzău:

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Natea, Lumbu, Mitrea – Panos, Tud. Călin – Monea (cpt.), C. Soare, Schieb – Rodri Hernando. Antrenor: Claudiu Niculescu

Gloria Buzău: Greab – Pashov, Wiktorski, Dobrosavlevici, Nadolu – Trebotic, I. Șerban (cpt.) – Mihaiu, Brîncoveanu, Cr. Dumitru – Radic. Antrenor: Andrei Prepeliță

În perioada vineri, 22 septembrie – luni, 25 septembrie au loc partidele din cadrul etapei a 7-a din Liga 2. Sunt multe meciuri extrem de interesante, trei dintre ele urmând a le vedea în direct pe micile ecrane. După cum se desfășoară actualul sezon numărul echipelor care emit pretenții la clasarea în primele șase locuri, de play-off, este mult mai mare decât sezonul trecut, deși există destule echipe care având caracter departamental nu au primit drept de promovare în SuperLiga.

Trei meciuri vor fi televizate din etapa a 7-a din Liga 2

Chiar este o rundă cu multe partide interesante, dar numai trei dintre ele vor putea fi vizionate la TV. Interesant este că tocmai sâmbătă, 23 septembrie, ziua în care sunt programate majoritatea meciurilor, dar toate numai de la ora 11:00, nici un meci nu va fi transmis. Avem câte unul pentru zilele de vineri, 22 septembrie, duminică, 24 septembrie și luni, 25 septembrie.

ADVERTISEMENT

Se începe în forță vineri, 22 septembrie, de la ora 16:00 pe stadionul din Cisnădie, acolo unde neașteptatul lider, încă neînvins, CS Șelimbăr, va avea de înfruntat un obstacol serios, Gloria Buzău. Al doilea meci televizat va fi duminică, 24 septembrie, de la ora 11:30 între două Uniri care sezonul trecut s-au duelat în play-off, Unirea Dej, gazdă și Unirea Slobozia. În fine, luni de la ora 18:00 în Ghencea etapa se închide cu partida CSA Steaua – CSM Slatina.

Programul etapei a 7-a din Liga 2

Vineri, 22 septembrie, ora 16:00

  • CS Șelimbăr – Gloria Buzău (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 23 septembrie, ora 11:00

  • CS Tunari – Csikszereda, Viitorul Tg. Jiu – Corvinul,
  • Metaloglobus – Ceahlăul
  • Chindia Târgoviște – CS Dumbrăvița
  • CSM Reșița – Concordia Chiajna
  • CSM Alexandria – FC Argeș
  • CS Mioveni – Progresul Spartac
ADVERTISEMENT

Duminică, 24 septembrie, ora 11:30

  • Unirea Dej – Unirea Slobozia (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Luni, 25 septembrie, ora 18:00

  • CSA Steaua – CSM Slatina (Digi Sport 1, Prima Sport 1)

Liderul din Liga 2 a cinstește memoria lui Mihai Viteazul

Liderul diviziei secunde, echipă care abia etapa trecută a pierdut primele puncte din acest sezon, făcând egal în deplasare, deci rămânând neîvinsă, nu uitâ ce simbol încărcat de istorie poartă prin numele localității legată în istoria României de numele celui care a unit pentru foarte scurt timp pentru prima dată cele trei țări românești, Mihai Viteazul. Numele echipei este nu întâmlător CS Șelimbăr 1599 iar emblema este imaginea marelui voievod român.

Șelimbăr este susținută financiar de primăria locală, ceea ce o face să nu fie eligibilă la promovare ca și club departamental. Antrenorul Claudiu Niculescu are la dispoziție un lot interesant, în care există și străini. Acum la Cinsădie, unde se va juca meciul, vine una dintre echipele cu buget din Liga 2, Gloria Buzău, care de trei sezoane se luptă să tragă la promovare. Gloria are lot foarte bun pentru a doua divizie și se anunță un meci deosebit de interesant, cu șanse egale de ambele părți.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua are mare nevoie de victorie pentru a ieși din criză

CSA Steaua are evoluții mult sub așteptări. Echipa lui Daniel Oprița a dezamăgit în mai multe rânduri în actualul sezon și e clar că la cum joacă acum nu are față de play-off, unde ar merge din nou fără a putea ataca promovarea. De fapt, situația devine tot mai clară pentru echipa Armatei, după noile decizii ale guvernului de a limita cât mai mult ajutorul departamental pentru sport: găsirea unui patron altfel proiectul va eșua dezastruos.

Acum, în încheierea etapei, luni CSA Steaua va juca acasă cu un adversar incomod dar care se află în aceeași situație administrativă, fiind un club al cărui buget depinde mult de Primăria din Slatina. Deci, vor juca două echipe cu interdicție la promovare, un fel de amical oficial, pentru că se vor atribui puncte în clasament și Daniel Oprița avertizează că dacă nu va fi victorie, pentru a opri seria nefastă, vor urma măsuri drastice în privința unora dintre jucători.

ADVERTISEMENT

FC Argeș și Chindia, marile favorite la promovare, încă își caută formula ideală

La începutul sezonului primele două favorite la promovare erau, în opinia experților, cele două formații emblemă pentru județele lor, respectiv FC Argeș pentru județul Argeș și Chindia Târgoviște pentru Dâmbovița, ultima beneficiind și de un stadion ultramodern, după ce cât a stat în prima ligă a mers numai prin vecini, cu precădere Ploiești, pentru partidele de acasă.

FC Argeș. care va avea și ea un stadion nou, începând demolările la vechea arenă, a obținut abia etapa trecută primul succes iar acum va avea la Turnu Măgurele un meci dificil cu nou promovata CSM Alexandria, care joacă mult mai bine decât o aratâ locul din clasament. Chindia, în schimb, este mare favorită acasă cu CS Dumbrăvița, altă echipă departamentală, care nu poate avea nici un obiectiv. Un ochi atent merită noile promovate Corvinul Hunedoara și Ceahlăul, cu loturi bune, care pot chiar aspira la loc de play-off.

ADVERTISEMENT