Fotbal international

Fanii lui Aston Villa s-au bătut între ei pe stadion. Video

02.09.2018 | 08:29
Fanii lui Aston Villa sau batut intre ei pe stadion Video

Scene incredibile s-au petrecut pe un stadion din Anglia, la meciul de Liga a 2-a Sheffield United – Aston Villa. Oaspeții au fost învinși cu scorul de 4-1, iar umilința din teren a încins spiritele atât de tare încât fanii lui Aston Villa s-au bătut între ei pe stadion. Incidentul a fost surprins de un spectator care a filmat scena și a postat apoi imaginile pe o rețea de socializare.

Elevii antrenați de Steve Bruce au avut o prestație dezamăgitoare la ultima partidă din Championship, fiind învinși cu 4-1 pe Bramall Lane. Jocul slab al favoriților i-a supărat atât de tare pe fanii lui Aston Villa încât s-au luat la ceartă în tribună la scorul de 0-3. Lucrurile au degenerat foarte repede și nu a durat mult până când unii dintre ei au sărit la bătaie. Un fan de-al lui Aston Villa a fost lovit cu pumnul și trântit la pământ. Asta în timp ce spectatorii care asistau la scenă se uitau nepăsători.

Lucrurile nu au mers bine nici în tribune și nici în teren pentru Aston Villa, care are doar 2 victorii din 6 meciuri în Championship și ocupă abia locul 12. În partida pierdută de Villa în fața celor de la Sheffield United, Jack O’Connell a deschis scorul după doar 6 minute de joc, iar Mark Duffy a dublat avantajul în minutul 23. Oliver Norwood a făcut 3-0 înainte de pauză, acesta fiind momentul care a aprins scânteia în tribuna ocupată de oaspeți.

Fanii lui Aston Villa s-au bătut între ei pe stadion

Suporterii oaspeți s-au luat la bătaie în tribună. Billy Sharp a înscris pentru 4-0 la reluarea jocului, iar Anwar El Ghazi  a marcat golul de onoare pentru Villa.“Am fragmentat foarte mult jocul, iar unul sau doi jucători din echipa noastră au transformat meciul într-un reprezentație de circ. Prima repriză a fost de-a dreptul rușinoasă. Mai rău de atât nu se putea. Suntem un club mare și toți vor să câștige împotriva noastră, iar astăzi Sheffield a reușit asta. Știu care sunt consecințele. Sincer să fiu, nu mă așteptam la așa ceva. Putea fi și mai umilitor de atât”, a declarat antrenorul Steve Bruce la finalul partidei.

Sheffiel United a început meciul cu: D. Henderson – C. Basham, J. Egan, J. O’Connell – K. Freeman, O. Norwood, J. Fleck, E. Stevens – D. McGoldrick, B. Sharp. Rezerve: P. Coutts, D. Lafferty, J. Lundstram, S. Moore, R. Stearman, C. Washington, B. Woodburn. Aston Villa a avut următoarea formulă de start: O. Nyland, A. Tuanzebe, J. Chester, M. Jedinak, A. Hutton – A. Elmohamady, G. Whelan, J. McGinn, A. El-Ghazi – J. Grealish, J. Kodija. Rezerve: B. Bjarnason, J. Bree, R. Hepburn-Murphy, C. Hourihane, H. Lansbury, A. Moreira, N. Taylor.

Aston Villa a ratat promovarea în Premier League sezonul trecut

Legendarul fundaș englez John Terry a plecat de la Aston Villa la finalul sezonului trecut, după ce gruparea din Birmingham a ratat promovarea în Premier League, fiind învinsă de Fulham în finala barajului din Championship. John Terry era legitimat la Aston Villa din iulie 2017. Anterior, fundașul în vârstă de 37 de ani a jucat la Chelsea Londra în perioada 1998-2017, cu excepția unei mici perioade în anul 2000 când a fost împrumutat la Nottingham Forest.

Tags: