News

Fanii lui Salam n-au suportat AC/DC și au sărit la bătaie. Incident violent pe Valea Argeșului din cauza muzicii de la pensiune . Video

O petrecere de Crăciun la o pensiune de pe Valea Argeșului s-a transformat într-o bătaie în toată regula. Scandalul a început de la muzică.
27.12.2022 | 22:49
Fanii lui Salam nau suportat ACDC si au sarit la bataie Incident violent pe Valea Argesului din cauza muzicii de la pensiune  Video
Bărbații s-au enervat din cauza preferințelor muzicale ale celuilalt grup și s-au luat la bătaie / Foto credit: McPhoto/face to face / Hepta
ADVERTISEMENT

O bătaie ca-n ”Șapte păcate” a avut loc sub bradul de Crăciun de la o pensiune de pe Valea Argeșului. Conflictul a izbucnit între două grupuri, unul de bucureșteni și altul de craioveni, care au încercat să-și impună preferințele muzicale în fața celorlalți.

Maneliștii olteni nu au rezistat la rock și au sărit la bătaie

Inițial, toată lumea venise cu gândul unei seri relaxante, pentru care au și plătit un preț destul de piperat, în condițiile în care pensiunile din zonă au fost aproape pline în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care membrii unuia dintre grupuri au rugat DJ-ul să schimbe muzica, pentru că în seara respectivă se ascultase doar manelele lui Salam, Minune sau Uraganul.

Potrivit realitatea.net, după primele acorduri ale trupei AC/DC ce au răsunat din boxe, oltenii maneliști au sărit ca arși și au încercat să-și impună preferințele cu forța.

ADVERTISEMENT

S-au oprit abia când au fost amenințați cu poliția

Doar că au dat peste o opoziție neașteptată, grupul de rockeri apărându-și identitatea cu ce-au găsit la îndemână, de la scaune, mese, până la cozi de mătură.

Bătaia generală a durat minute bune și a fost filmată de camerele de supraveghere și de ceilalți invitați cu telefoanele mobile.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, spiritele s-au potolit după apariția patronului, care le-a transmis petrecăreților că dacă nu se potolesc, îi va da pe mâna poliției.

Anul trecut, un tânăr a ajuns la spital după ce a distrus boxa unor maneliști, în Vama Veche

Până la urmă, s-a terminat remiză, iar combatanții nu s-au ales cu zile de spitalizare și nici cu dosare penale. Ei au ajuns, însă, celebri după ce imaginile din seara respectivă au ajuns să fie difuzate pe canalele de știri.

ADVERTISEMENT

Acest tip de incidente au devenit un fel de tradiție în România. În vara anului 2021, un tânăr a ajuns la spital după ce a smuls o boxă din mijlocul unui grup de tineri care ascultau manele și a aruncat-o de pământ. Incidentul a avut loc în Vama Veche.

ADVERTISEMENT
Tags: