Sport

Fanii, furioși pe Real Madrid și Barcelona! Ce i-a scos din minţi: „Jocul a dispărut cu adevărat”

Pentru fanii lui Real Madrid și Barcelona a fost o dezamăgire văzând că cele două echipe nu au purtat echipamentele tradiționale în El Clasico de duminică.
21.03.2022 | 08:33
Fanii furiosi pe Real Madrid si Barcelona Ce ia scos din minti Jocul a disparut cu adevarat
ADVERTISEMENT

El Clasico a fost meciul mult așteptat de către suporterii celor două echipe rivale, Real Madrid și Barcelona. Golurile și spectacolul n-au lipsit, dar probabil ar fi fost o confruntare mai interesantă în viziunea fanilor, dacă jucătorii celor două echipe își îmbrăcau echipamentele de acasă.

Reacțiile fanilor după El Clasico

Tricourile alese de jucătorii lui Real și Barcelona nu au fost pe placul fanilor celor două echipe, care și-au scris pe Twitter nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

Un fan a scris: „Tocmai ce-am deschis pe Real Madrid – Barcelona – nicio echipă nu poartă echipamentul de acasă. Jocul a dispărut cu adevărat”.

Un alt suporter a comentat: „Atât de ciudat să văd un El Clasico fără echipamentul tradițional alb al lui Real Madrid și echipamentul tradițional blaugrana al Barcelonei”.

ADVERTISEMENT

Alt fan și-a împărtășit și de asemenea disgrația: „Echipamente folosite de Real Madrid și Barcelona sunt groaznice. Lipsesc convenționalul alb și cel roș-albastru. El Clasico pare mai puțin important și mai puțin interesant cu aceste echipamente”.

În cele din urmă, un fan a scris: „De ce Barca și Real Madrid poartă echipamente galbene și negre într-un El Clasico? Fotbalul modern s-a terminat”.

ADVERTISEMENT

Totuși, Barcelona și-a șters „greșeala” taxată de suporteri prin victoria covârșitoare asupra rivalilor săi. Catalanii s-au impus la Madrid cu scorul de 4-0. Pierre-Emerick Aubameyang, proaspăt venit de la Arsenal în ianuarie, a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă.

De asemenea, celelalte două goluri au venit din partea fostului jucător de la Manchester City, Ferran Torres, și a uruguayanului Ronald Araujo.

ADVERTISEMENT

Ce tricouri au purtat jucătorii lui Real Madrid și Barcelona

De regulă, indiferent de stadionul pe care se joacă El Clasico, cele două cluburi se prezintă cu tradiționalele echipamente de acasă. Nu a fost și cazul ultimului derby dintre Real Madrid și Barcelona, când jucătorii au optat pentru alte tricouri.

Echipa lui Carlo Ancelotti a ales un echipament negru, conceput de Yohji Yamamoto, care sărbătorește cea de-a 20-a aniversare a colecției Adidas Y-3 și 120 de ani de la înființarea lui Real Madrid.

Pe de cealaltă parte, catalanii au optat pentru echipamentul de deplasare galben, cu patru dungi oblice roșii pe piept.

ADVERTISEMENT